Petra (42): Manželova nevěra nezůstala bez následků. Nečekaná návštěva mi obrátila život vzhůru nohama

žena
Zdroj: pixabay.com

Několik let žijete s člověkem, o kterém si myslíte, že je skvělý a že máte bezproblémové manželství. Brzy ale vyjde pravda najevo a vy zjistíte něco šokujícího, co vám obrátí život naruby. Přesně o tom se rozpovídala čtenářka Petra. Co se stalo?

Markéta Bartošíková
Markéta Bartošíková 25. 07. 2020 16:30

Jmenuji se Petra a je mi 42 let. S manželem Radimem jsme spolu přes dvacet let, brali jsme se po tříleté známosti. Znali jsme se ale přes kamarády ještě o pár let dřív. Máme dvě dospělé děti, oba pracujeme a ve volném čase se věnujeme společným koníčkům. Ještě donedávna jsem si myslela, že máme pohodové manželství. Jenže před nedávnem zazvonila u našich dveří nečekaná návštěva, která všechno změnila a způsobila výbuch, který bych nikomu nepřála.

Nečekaná návštěva a bolestivá pravda

O jedné krásné sobotě jsme se s manželem chystali na kola. Manžel opět nestíhal, a tak jsem na něj čekala a už celkem nervózně přešlapovala v chodbě, když v tom někdo zazvonil. Divila jsem se, kdo to může být. Otevřela jsem a u našich dveří stála mladá žena, která držela za ruku holčičku. ,,Přejete si?“ zeptala jsem se. Mladá žena na mě vychrlila, že to takhle nechtěla, a že se omlouvá, že ruší, ale že mi musí říct pravdu.

Manželova nevěra mne ranila

Prý měla před třemi lety s mým manželem poměr, který nezůstal bez následků, a sklopila oči k malé holčičce, která byla mimochodem mému muži velmi podobná. ,,Radime?“ zavolala jsem. Manžel přišel ke dveřím a nestačil zírat. Sice mu o tom, že byla těhotná, neřekla, ale to nemění nic na tom, že mě podváděl. Celý můj život se v té chvíli sesypal, vyběhla jsem na zahradu a začala brečet. Manžel mě následoval a prosil o odpuštění. Dá se vůbec něco takového odpustit? Poslala jsem ho zpátky za ní a jeho dcerou. Momentálně jsme se dohodli, že bude na svou dceru přispívat a já si nechala čas na rozmyšlenou.

Text byl zpracován na základě skutečného příběhu, fotografie je jen ilustrační. Máte podobnou zkušenost? Svěřte se nám se svým příběhem, napište na redakce@lifee.cz.

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Související články

Další články