Gábina (53): Dcera podezřívá manžela z nevěry. Já jediná vím, jak je to ve skutečnosti

matka, dcera, žena, dívka
Zdroj: pixabay.com

Gábina má trable se svou dospělou dcerou Markétou. Ta začala podezřívat manžela z nevěry. Ale ve skutečnosti je to přesně naopak. Tou nevěrnou je ona sama. A Gábina je jediná, která o tom ví.

Markéta Bartošíková
Markéta Bartošíková 14. 07. 2020 07:30

Dcera Markéta (27) se vdávala celkem mladá. Se svým manželem Liborem (32) otěhotněla, když studovala poslední ročník vysoké školy, a i přes naše rady ho nedokončila. S manželem jsme ale věděli, že si vybrala dobře, a že se o ni a jejich dítě Libor postará. Když se pak naše vnučka narodila, byli jsme štěstím bez sebe a do ničeho jsme jim nezasahovali. Ba naopak, když Markéta potřebovala, Sárinku jsme jí hlídali. Jenže to jsem ještě netušila, co bude mezitím vyvádět.

Dcera má milence

Jednoho dne jsme šly s vnučkou na hřiště a v dálce jsem zahlédla Markétu, chtěla jsem na ni zavolat, ale v tom okamžiku vystoupil z auta nějaký cizí muž, dal jí pusu, nasedli společně do auta a odjeli. Byla jsem v šoku! Moje dcera podvádí svého manžela. Nemohla jsem na to přestat myslet a hodně se tím trápila. Takhle jsme ji rozhodně nevychovali. Nevěděla jsem, zda jí o tom říct. Ale ona mě dokázala překvapit o to víc.

Zkazila, co mohla

Když byla u nás na návštěvě, vzala si mě bokem a řekla mi: ,,Mami, myslím, že mě Libor podvádí.“ Dále pokračovala s tím, že chodí pozdě z práce a je divný. V duchu jsem si říkala, jo holčičko, kdyby věděl o tobě. Nedalo mi to spát. A jednou, když Libor přivezl Sáru na hlídání, zeptala jsem se ho, jak se mají a zda je všechno v pořádku. A Libor se mi svěřil: ,,Gábi, dělám tajně přesčasy, abych mohl vzít Markétku na nějakou pořádnou dovolenou, pořád pracuje a zaslouží si to.“ Chtělo se mi brečet, a když odjel, tak jsem se opravdu rozbrečela. Takže ne, že Libor podvádí ji, ale ona podvádí ho, a ještě má tu drzost ho z nevěry podezřívat. To je vrchol! Jsem na ni hrozně naštvaná a popravdě nevím, co mám v této situaci dělat. Každopádně si s ní budu muset rázně promluvit.

Text byl zpracován na základě skutečného příběhu, fotografie je jen ilustrační. Máte podobnou zkušenost? Svěřte se nám se svým příběhem, napište na redakce@lifee.cz.

 

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Související články

Další články