Nina (35): Nemohu se smířit s manželstvím bez tělesných důvěrností. Manžel na to reaguje lhostejně

žena, klobouk
Zdroj: pixabay.com

Nina si brala Roberta před deseti lety. Nyní je jejich manželství na bodu mrazu a Nině velmi chybí tělesné i citové spojení. O všem se rozpovídala ve svém příběhu.

Markéta Bartošíková
Markéta Bartošíková 02. 07. 2020 16:30

Nina se vdávala před deseti lety. S manželem Robertem (38) má dvě děti. Ninu trápí jejich manželské soužití. Už tři roky vedle sebe žijí jako sourozenci. A navíc si Nina nepřipadá tak stará, aby dostávala od svého muže polibek jen na Vánoce. O sexu nemluvě.

Zamilovanost časem zmizí

Když jsme se s Robertem poznali, byl náš vztah opravdu dokonalý, se vším všudy. Vím, hodně lidí by mě zarazilo a řeklo mi, že takhle to bývá a zamilovanost časem zmizí, a že se musím smířit s tím, že láskyplné soužití a nespoutané milování budou časem polevovat. Já ale netoužím po bůhvíjakých vyznáních. Ale z našeho manželství zmizela všechna slova lásky.

Nejhorší na tom je, že Robertovi to nepřijde divné a myslí si, že fungujeme skvěle. O Vánocích mě políbí a dotkne se mě maximálně, když spěchá na záchod a já mu stojím v cestě. Já ale potřebuji vědět, že má o mě stále zájem, a že ho jako žena stále přitahuji. Prakticky mě vnímá jen jako služku, kuchařku a mámu našich dětí.

Žít vedle sebe pro mě není důkaz lásky

Když jsem se s ním snažila o tom promluvit, řekl jen oblíbenou větu: ,,Já na takové hlouposti nejsem.“ Mě ale chybí citové i tělesné spojení. Už ani nevím, co láska a sex znamenají. To, že vedle sebe žijeme, pro mě není dostatečný důkaz lásky. Robertovi to evidentně stačí. Vůbec nevím, jak to mezi námi dopadne.

Text byl zpracován na základě skutečného příběhu, fotografie je jen ilustrační. Pokud máte i vy zkušenost, která vás zasáhla, a chtěli byste se s ní svěřit, napište na redakce@lifee.cz.

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Související články

Další články