Iva (28): Na apríla jsem příteli řekla, že jsem těhotná. Dopadlo to špatně a pak mě čekal další šok

Iva (28): Na apríla jsem příteli řekla, že jsem těhotná. Dopadlo to špatně a pak mě čekal další šok

Iva si chtěla vystřelit ze svého přítele. Ráno mu proto místo snídaně nachystala pozitivní těhotenský test. Měl to být aprílový žert, ale dopadlo to katastrofálně. Poté navíc Ivu čekal ještě větší šok.

Tereza Procházková
Tereza Procházková 07. 04. 2021 10:00

Minulý rok jsme s Tomášem (29) na apríla zapomněli, měli jsme myšlenky úplně jinde kvůli první vlně koronaviru. Letos jsem se ale rozhodla, že nachystám nějaké překvápko.

Přišlo mi to jako velká legrace

Vzhledem k tomu, že moje kamarádka čekala dítě, nenapadlo mě nic lepšího než příteli také oznámit těhotenství. Poprosila jsem ji, aby mi dala jeden pozitivní test a nemohla jsem se dočkat, až bude čtvrtek ráno.

Tomáš vstal jako první a já jsem ho prosila, aby mi udělal čaj. „Nějak mi není dobře,“ zamumlala jsem. Pak jsem se po půl hodině dopotácela do kuchyně. „Aha, tak už chápu, proč mi není dobře. Hele…,“ řekla jsem a položila na stůl ten test.

Přítel mě začal nesmyslně obviňovat

„Děláš si legraci?! To nemyslíš vážně! To si mě chceš pojistit?!“ začal křičet. Nečekala jsem, že se bude rozplývat blahem, ale toto bylo i na mě silné kafe. „Jak to myslíš, pojistit?“ ptala jsem se šokovaně. „Kamarádova holka to tak udělala. Nechtěla, aby ji opustil, tak vysadila prášky!“ začal povídat nesmysly. „Copak ty mě chceš opustit? Však se milujeme, ne? Proč je to problém?“ hrála jsem to dál, protože by se to klidně mohlo stát.

Tomáš mi připomněl, jak mi kdysi řekl, že bude jednou dědit firmu po tátovi, a já jsem toho teď prý využila. Řvali jsme na sebe jak koně. Strašně se mě dotklo, co si o mně myslí, a jak se zvedl, že je mezi námi konec, z posledních sil jsem vykřikla, že to je apríl.

Neměla jsem o tom ani ponětí

„Ten test je od Lenky. Proboha!“ vysvětlovala jsem mu, ale on mi nevěřil a odešel. Vrátil se za dvě hodiny a donesl pět těhotenských testů. „Tak dělej. Když to byl apríl, dokaž to!“ křikl a podal mi je. Byla jsem uražená, ale chtěla jsem mu dokázat pravdu, tak jsem šla na záchod. Tam mě ale čekal šok.

Na prvním testu se objevila slabá druhá čárka, tak jsem si rychle udělala i druhý test. Ten ale dopadl stejně. Byla jsem v naprostém šoku a do toho na mě klepal Tomáš, jestli už je hotovo. Nezbývalo mi nic jiného než otevřít a říct to. „Chtěla jsem tě napálit, ale jsem opravdu těhotná. Co mám dělat?“ rozbrečela jsem se. Jemu došlo, že mluvím pravdu. Udělali jsme ještě zbývající testy a všechny vyšly stejně.

Tomáš odešel, že si musí jít vyčistit hlavu, a já mám také o čem přemýšlet. Copak můžu být s někým, kdo mě obvinil z takových věcí? Kdyby se mě jednou moje dítě ptalo, jak jsem to oznámila tatínkovi, tak bych mu měla tohle převyprávět? To teda nevím.

Text byl zpracován na základě skutečného příběhu, fotografie je jen ilustrační. Máte podobnou zkušenost? Svěřte se nám se svým příběhem, napište na redakce@lifee.cz.

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Související články

Další články