Anežka (28): Dva kolegové se do mě zamilovali. Nechci ztratit ani jednoho. Nevím, co mám dělat

Anežka (28): Dva kolegové se do mě zamilovali. Nechci ztratit ani jednoho. Nevím, co mám dělat

Anežka se rozešla se svým partnerem, a když to řekla svým dvěma kolegům z práce, dozvěděla se, že jsou do ní oba zamilovaní. Teď neví, co má dělat, aby nepřišla ani o jednoho.

Tereza Procházková
Tereza Procházková 03. 04. 2021 07:30

Dva roky jsem byla ve vztahu, který mě ke konci strašně vyčerpával. Jediné, co mě bavilo, byla moje práce a společnost mých dvou kolegů.

Byli jsme nerozluční

Už když jsem nastoupila, tak jsem se s oběma hned skamarádila a byli jsme nerozlučná trojka. Chodívali jsme spolu do hospod, na procházky a bavilo mě, že je každý jiný. S Adamem si můžu povídat o čemkoliv, jsme stejně naladěni. Jirka je zase strašně empatický a okamžitě pozná, že nejsem ve své kůži, a snaží se mě rozesmát.

Když jsme byli všichni tři spolu, nemělo to chybu. Povídala jsem jim i o svém vztahu a o tom, jak je to s přítelem těžké. Pak jsem se s Lukášem rozešla a chvíli jsem potřebovala být sama. Dokonce jsem si vzala i volno v práci. Oba kolegové mi pořád psali, jestli jsem v pohodě. Zrovna jsem měla o víkendu narozeniny, tak jsem je pozvala na menší oslavu. Jen já, Adam a Jirka.

Oba mi vyznali lásku

Tam jsem jim řekla, že jsem opustila Lukáše, a oba z toho byli zaražení. I když náš vztah už byl delší dobu špatný, stejně jsem se neubránila slzám. Během odpoledne už ale byla nálada dobrá, a když se Jirka zvedl, že půjde pro pití, naklonil se ke mně Adam.

„Já už ti to musím říct. Miluju tě. Teď, když ses rozešla s Lukášem, tak už to v sobě nemůžu déle držet,“ díval se na mě upřeně a já zírala jako blázen. Ale vtom přišel Jirka: „Ty ji miluješ? To já ji miluju! Chtěl jsem jí to říct později,“ rozčiloval se a já nechápala, co se děje.

Nevím, jak se rozhodnout

Po zbytek oslavy se přeli o tom, kdo se do mě zamiloval jako první a předháněli se v tom, co pro ně znamenám. Oba jsou hezcí, vtipní, možná bych si i dovedla představit, že s jedním jsem. Když tedy pominu fakt, že jsem po rozchodu a chci být chvíli sama, což jsem jim i řekla.

Jenže oni mezi sebou začali soupeřit a každý se mě snaží něčím získat. Když jdu v práci do kuchyňky, přijde za mnou Adam. Lichotí mi, šeptá mi, jak mě miluje. Pak se mnou jde Jirka ven kouřit a kouká na mě jako zamilované štěně. Už mi i řekl, že kdybych si vybrala Adama, tak odejde z práce. Adam to cítí stejně.

Když si vyberu jednoho z nich, bude to špatně. Když si nevyberu ani jednoho, stejně o mě nepřestanou usilovat. Nechci ztratit ani jednoho, mám ráda oba a svoji práci miluji. Nevím, jak se mám rozhodnout.

Text byl zpracován na základě skutečného příběhu, fotografie je jen ilustrační. Máte podobnou zkušenost? Svěřte se nám se svým příběhem, napište na redakce@lifee.cz.

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Související články

Další články