Petr (32): Čím víc odmítám kolegyni, tím víc mě svádí. Dělá šílené věci a já se bojím, že podlehnu

Petr (32): Čím víc odmítám kolegyni, tím víc mě svádí. Dělá šílené věci a já se bojím, že podlehnu

Petr má problém s novou kolegyní. Několikrát jí řekl, že s ní nic mít nebude, ale ji to akorát navnadilo a začala na něj zkoušet rafinovanější triky. Petr se bojí, že už to nevydrží.

Tereza Procházková
Tereza Procházková 21. 03. 2021 13:00

V práci jsem s každým zadobře, takže když k nám nastoupila Katka, šel jsem za ní a s úsměvem ji přivítal. Byla milá a několikrát za den za mnou chodila, aby se na něco zeptala.

Pozvala mě na pivo k sobě domů

Prozradila mi, že má strach, aby neudělala nějakou chybu, tak jsem jí ochotně všechno vysvětloval. V práci dodržujeme opatření, ale u počítačů můžeme být bez respirátorů. Katka seděla dva metry vedle mě a pořád se na mě koukala a usmívala.

Pak si mě našla na sociální síti a začala mi psát v pracovní době. „Taky už se ti stýská po točeném pivu?“ ptala se mě. „Dal bych za to cokoliv,“ odpověděl jsem jí. Ona mi hned nabídla, jestli nechci zajít k ní domů, že má alespoň lahvové pivo. „Díky, ale mám přítelkyni, takže to nepůjde,“ vysvětlil jsem jí.

Svěřila se, že jí chybí sex

Od té chvíle mě začala svádět. Nejdříve to probíhalo nenápadně, říkal jsem si, že si to možná jenom namlouvám. „Víš, na co se těším já? Až si pořádně protáhnu tělo v posilovně,“ popisovala mi. Pak ale přitvrdila. „Chybí mi jít do baru a seznámit se. Chybí mi sex,“ napsala a já jsem se přestal soustředit na práci.

Musel jsem se jít napít, ona si toho všimla a šla za mnou. „Promiň, já jsem v tomhle upřímná. Mám na to chuť. Nemůžu za to, že bych ti teď nejraději stáhla kalhoty,“ olízla si rty a odešla. To už jsem rozdýchával hůř, vzrušení na mně bylo vidět. Přesto jsem se zachoval jako chlap a zopakoval jsem, že je sice krásná, ale mám přítelkyni, tudíž k ničemu nedojde.

Nevím, jak dlouho to vydržím

Ona pohotově zareagovala: „Ne, neboj. Ten sex jsem myslela čistě hypoteticky. Chci, abychom byli nejlepší přátelé.“ Byl jsem rád, že jsme si to vyjasnili, a souhlasil jsem.

„To je hrozné, že jsou obchody zavřené. Potřebuji podprsenku a na internetu zásadně nekupuji, tak jsem dnes bez ní, je to vidět?“ poslala mi hned ráno zprávu a já jsem se chytil jak vosa na med a podíval jsem se. Bradavky jí prosvítaly přes bílé tílko. Byl jsem z toho úplně mimo.

Tím to ale nekončilo. „To je k vzteku. Právě se mi roztrhly kalhotky, sotva jsem se jich dotkla. Takže teď žádné nemám,“ napsala mi o pár dní později a připojila fotku, jak je má na sobě roztržené. Měla to schválně trochu odhalené, že si nešlo nevšimnout jejího intimního místa.

Často před Katkou mluvím o svojí Lucce, aby věděla, že je součástí mého života, ale evidentně si z toho nic nedělá. Je krásná, mladá a chce mě. Snad se udržím, protože tohle by jen tak někdo neustál.

Text byl zpracován na základě skutečného příběhu, fotografie je jen ilustrační. Máte podobnou zkušenost? Svěřte se nám se svým příběhem, napište na redakce@lifee.cz.

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články