Zbyšek (42): V práci mě svádí mladší kolegyně. Její rafinované metody mě rozpalují k šílenství

Zbyšek (42): V práci mě svádí mladší kolegyně. Její rafinované metody mě rozpalují k šílenství
Zdroj: Freepik.com

Zbyšek si myslel, že vede spokojený život, dokud k němu do práce nenastoupila nová kolegyně Sofie. Je to mladá holka, která začala Zbyška svádět. Ten se tomu snaží odolávat, ale už ztrácí pevnou půdu pod nohama. Jeho žena si nevěru nezaslouží, jenže on má strach, že podlehne. Co byste mu poradili?

Šárka Žižková
Šárka Žižková 06. 02. 2021 08:30

Mám za manželku fajn ženskou, se kterou mám dva syny. Nikdy mě nenapadlo, že bych byl ženě nevěrný. To až nyní. Nacházím se v divném rozpoložení. Že by druhá míza?

Spokojená rodina

Zdena (39) se za dobu našeho manželství de facto nezměnila. Je to pořád ta obětavá manželka a matka, která miluje svoji rodinu. Vždycky jí nejvíce záleželo na tom, abychom my jako její rodina byli spokojení. Pro naše kluky Frantu (15) a Mildu (13) by se rozkrájela. Jediné, co možná vyprchalo, je taková ta vášeň, která bývá ve vztahu vždy jen na začátku.

Oba chodíme do práce, Zdena vydělává podobné peníze jako já. Kromě toho ale ještě zvládá řídit celou naši domácnost. Každý rok, dokud to ještě šlo, jsme se sebrali a jeli jsme na čtrnáct dní do Chorvatska. Dalo by se říct, že jsme taková ta typická česká rodina.

Nežijeme si špatně, ale na žádné vyskakování to také není. Ještě donedávna mi to nevadilo a sám jsem si myslel, že jsem spokojený. Mám zdravé děti, hodnou ženu, každý večer teplou večeři a doma jsem očekáván s láskou. Možná bych to tak celé vnímal dál, kdyby k nám do práce nenastoupila nová kolegyně.

Nová fakturantka

Jmenuje se Sofie (29) a je nádherná. Bože, to její tělíčko, to je prostě něco úchvatného! Nosí kostýmky, které její postavu krásně obkreslují a ukazují na její přednosti. Nejednou jsem se přistihl, jak jsem na ní visel očima a tekla mi pomyslná slina. V duchu jsem si musel vždycky nafackovat. Copak by o tebe taková holka stála? Navíc, máš doma ženu a děti. Tak neblbni, říkával jsem si.

Jenže Sofie se mnou začala flirtovat. Nastoupila na pozici fakturantky. Takže když mi něco nesedělo v účtech, byla mojí pomocnou rukou. Většinou jsme to řešili po telefonu, ale jednou mi řekla: „Přijď za mnou, kocourku, probereme to v kanclu.“ Polilo mě horko ze vzrušení. Upravil jsem si narychlo vlasy, přičichnul jsem si k podpaždí, zdali je vše v pohodě, a vyrazil jsem za ní.

Podávala mi do ruky papíry, abych si ověřil hledaná čísla. Jenže se ke mně naklonila tak, že jsem její prsa málem chytal holýma rukama. Vím, že to udělala schválně, protože se na mě šibalsky usmála. Jelikož mě její chování rozhodilo, nebyl jsem schopný z papírů vyčíst, co jsem hledal. Takže jsem si je odnesl k sobě do kanceláře. Tam jsem si utřel pot z čela.

To vzrušení dlouho nevydržím

Začala za mnou chodit do kanceláře jen tak. Ať už s kávou, nebo s domácími koblihami, které byly vážně skvostné. Je očividné, co by ráda, ale jak jsem říkal, Zdena si to nezaslouží. Na druhou stranu, nedá se tomu příliš odolávat. Sofie si stoupne, rozpustí si tu svoji dlouhou zlatavou hřívu a začne s ní pohazovat.

Vždycky cítím, jak se mi zvedají kalhoty. Jsem v práci povětšinu času vzrušený. Jednou jsem dokonce pospíchal z práce, abych si nějak ulevil. Zdenu jsem doma povalil na postel a vášnivě jsme se pomilovali. Jen jsem se cítil pak hrozně, protože mi v hlavě běžely obrázky nahé Sofie. Styděl jsem se sám před sebou.

Sofie každý den přiloží další polínko do ohně, který ve mně rozehřála. Když jsme se naposledy potkali u tiskárny, namáčkla se mi zadečkem tak blízko k mému předku, že jsem se málem neudržel. Nevím, jak dlouho jí ještě vydržím odolávat.

Text byl zpracován na základě skutečného příběhu, fotografie je jen ilustrační. Máte podobnou zkušenost? Svěřte se nám se svým příběhem, napište na redakce@lifee.cz.

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články