Pavlína (26): Máma flirtovala s mým přítelem. Ani v nejhorším snu by mě nenapadlo, co se z toho vyklube

Pavlína (26): Máma flirtovala s mým přítelem. Ani v nejhorším snu by mě nenapadlo, co se z toho vyklube
Zdroj: Unsplash.com

Pavlína to v dětství neměla jednoduché. Táta jí zemřel a s mámou zůstaly na všechno samy. Když si našla přítele a mámě se líbil, byla nejšťastnější na světě. Jenže… Co se Pavlíně přihodilo?

Markéta Bartošíková
Markéta Bartošíková 26. 05. 2020 16:30

Jmenuji se Pavlína a je mi 26 let. Když mi bylo 10 let, zemřel mi táta. Byl vážně nemocný a máma zůstala na všechno sama. Musela se pořádně ohánět, aby to zvládla, a já se rozhodla s ní zůstat a pomoct jí. Při studiích jsem chodila na brigády a nyní pracuji v cestovní kanceláři. A právě tam jsem poznala Honzu (29).

Byla jsem ráda, že se máma pobavila

Před pár měsíci jsem se od mámy odstěhovala a začala bydlet s Honzou. Máma měla radost, že jsem šťastná. Asi před měsícem mi navrhla, abych s Honzou dorazila na oběd. Honza je takový blázen a zároveň snílek. Pozvání jsme přijali a dorazili. Na mámě bylo poznat, že se jí Honza hodně zalíbil, dobírala si ho a dokonce s ním i flirtovala.

Nebyla jsem naštvaná. Vlastně jsem byla ráda, že se trochu pobavila. Je dlouho sama. Honza ji však neustále opěvoval. Jednoho dne jsem musela odjet na služební cestu. Byla to celkem nuda a já se těšila, až se vrátím domů k Honzovi. Přijela jsem domů a Honza byl divný, odtažitý a šel brzy spát.

Podvedl mě s mojí matkou

Druhý den jsem volala mámě a chtěla se jí svěřit s tím, jak se Honza chová. Ale máma zněla ještě divněji a roztřeseným hlasem mi řekla: ,,Musíme se sejít.“ Byla jsem v rozpacích. Co se to sakra děje? Když jsem přišla do kavárny, kde jsme měly s mámou sraz, nestačila jsem se divit. Celá se třásla a potom se rozbrečela. Měla jsem o ni strach.

,,Když jsi byla pryč, Honza se u nás zastavil, povídali jsme si a pak...“ Už nemusela nic říkat! Bylo mi to jasné. S Honzou jsem se okamžitě rozešla a s mámou nemluvím. Jak mě mohla takhle podrazit? Měly jsme pěkný vztah, ale po tomhle se nevídáme, ani do budoucna to nemám v plánu měnit.

Text byl zpracován na základě skutečného příběhu, fotografie je jen ilustrační. Pokud máte i vy zkušenost, která vás zasáhla, a chtěli byste se s ní svěřit, napište na redakce@lifee.cz.

 

 

 

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články