Vašek (43): Jsem deset let ženatý a teprve teď jsem se do ženy zamiloval. Ona mi ale nevěří

Vašek (43): Jsem deset let ženatý a teprve teď jsem se do ženy zamiloval. Ona mi ale nevěří

Většina vztahů po delší době upadá do stereotypu a romantiku je těžké udržet. Vašek to měl ale obráceně. Jeho vztah s Annou byl od začátku jiný a on až teď zjistil, že je do manželky zamilovaný.

Tereza Procházková
Tereza Procházková 17. 01. 2021 18:00

Annu jsem měl vždycky rád, už od začátku, ale je pravda, že takový ten příval emocí a zamilovanost z mé strany nepřicházely. Ona do mě byla blázen a já jí říkal, že to cítím stejně, ale nebylo tomu tak.

Chtěl jsem jistotu

Bylo pro mě ale důležité, že si spolu rozumíme, že se na ni mohu spolehnout a není to taková ta typická hysterická bláznivka. Věděl jsem, že v manželství s ní budu spokojený, to mi stačilo. Máme spolu dvě děti – Lucku (12) a Tobiáše (9). Pro všechny jsme byli vždycky harmonická rodina.

Koukal jsem se na ni jinak

Akorát mi postupem času přišlo, že se spíš nudím. Anna pro mě začala být víc jako dobrá kamarádka a spali jsme spolu třeba jednou za měsíc. Teď je ale všechno jinak a myslím si, že nám k tomu dopomohla karanténa a celkové omezení možností kvůli koronaviru.

Trávíme totiž doma více času, a i když jsme nikdy neměli problém spolu vycházet, tentokrát to bylo jiné. Z práce jsem měl nařízeno zůstat na home office, Anna také. Začal jsem ji vidět v úplně jiném světle. Poprvé jsem se na ni díval jinak, když vařila oběd, měla puštěnou hudbu a vlnila se do rytmu. V životě jsem ji neviděl takhle sexy.

Byla do toho tak zabraná, že jsem přestal pracovat a koukal jsem na ni. U oběda jsme si povídali a já od ní nemohl odtrhnou oči. To samé večer, když se převlékala.

Jsem do ní blázen

Po pár dnech s ní jsem si uvědomil, že jsem se zamiloval, ale pořádně. Neustále jsem se na ni díval, chodil jsem k ní a chtěl jí dávat pusu a ona se hrozně divila. „Co blbneš? Na rty jsi mě nelíbal ani nepamatuju,“ řekla překvapeně, ale nakonec se tomu poddala a pomilovali jsme se naprosto bláznivě.

Řekl jsem si, že jí ty roky vynahradím, protože jsem byl hlupák, když jsem neviděl, co všechno doma mám. Druhý den jsem jí koupil květinu. Ona mě ale začala podezřívat, že ji podvádím, protože se chovám divně. Není to pravda, opravdu jsem do ní blázen a dokazuji jí to, jak nejvíc mohu.

Chci s ní pořád být, pořád ji hladit a milovat se s ní, ale ona je z toho v rozpacích. Nechci, aby si myslela, že mám milenku, ale když jí řeknu, že předtím jsem zamilovaný nebyl, zničí ji to. Budu na to muset jít fikaně, protože o ni nechci přijít. Jak je možné, že jsem to předtím neviděl?

Text byl zpracován na základě skutečného příběhu, fotografie je jen ilustrační. Pokud máte i vy zkušenost, která vás zasáhla, a chtěli byste se s ní svěřit, napište na redakce@lifee.cz.

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články