Honza (42): Každou středu se se mnou manželka hádala a odcházela pryč. Zjistil jsem, kam celou dobu chodí

muž
Zdroj: Unsplash.com

Pan Honza byl se svou manželkou deset let. Poslední dobou se ale často hádali a on si všiml, že to bývá pravidelně ve středu. Vždycky se po hádce sebrala a odešla na dvě hodiny pryč. Až nakonec vystopoval, kam chodí, a nestačil se divit.

Tereza Procházková
Tereza Procházková 20. 06. 2020 07:30

Kamarád Pavel pořádal oslavu a pozval na ni hromadu přátel. Mezi nimi byla i Simona a moc se mi líbila. Ovšem on mi řekl, že to je jeho nová přítelkyně a já ji nechal být. Jenže Simona se se mnou bavila celý večer a já měl pocit, že jsem se zamiloval. Asi týden po oslavě jsem ji potkal ve městě a ona mi řekla, že by byla ráda, kdybych jí někdy zavolal. Řekl jsem jí, že to nejde, přece chodí s Pavlem. Ale povídala, jak si s ním nerozumí, kdežto se mnou ano.

Dlouho jsem s tím bojoval, šel jsem s Pavlem na pivo a vyzvídal, jak se má a jak jim to klape. Vyprávěl mi, že už měl lepší holky a nevidí to na moc dlouho. A tak jsem jí napsal, že až bude volná, ať se ozve. A ona se ozvala za dva týdny a začali jsme spolu chodit.

Byla to moje spřízněná duše

Když už to bylo mezi námi vážnější, nabídl jsem jí, aby se ke mně nastěhovala. A hodlal jsem to Pavlovi říct. Ten ale dorazil na pivo se svou novou holkou, a tak jsem to nechal plavat. Po roce jsem ji požádal o ruku a měli jsme malou svatbu s pár nejbližšími. Pavlovi jsem to poté řekl a on se ani trochu nezlobil.

Se Simonou to bylo parádní, kolikrát jsme si povídali celou noc a já věděl, že ona je moje spřízněná duše. To, co se někomu líbí, je pro druhého největší poklad. Dva roky na to otěhotněla, a to mezi námi už začaly trochu problémy. Já jsem chodil do práce, ale ona mě pořád peskovala, že mám být víc doma. Snažil jsem se jí pomáhat, kdykoliv to jen šlo. Když byl syn větší, jezdili jsme jen sami dva na výlety, aby měla Simona čas pro sebe. Ale jí to bylo málo. Pořád se hádala, i kvůli maličkostem a několik dní se mnou nemluvila.

Pravidelně každý týden

Později mi došlo, že se se mnou hádá každou středu. Došlo mi to, protože v úterý jsem chodil na squash a druhý den byla hádka. Myslel jsem si, že to je kvůli tomu, ale sváděla to na hrníček na lince, špatně dané boty na chodbě a vždycky hrozně vyváděla a odešla. Pak už mi to bylo podezřelé. Jednou jsem si ve středu vzal volno a byl jsem celý den doma. Schválně jsem dělal všechno proto, aby jí nic nevadilo. A i přesto si něco našla, osočila mě, že hlasitě jím a je se mnou nuda a byla z toho zase hádka jako blázen. Opět se sebrala a odešla.

Tehdy jsem vzal syna a jel nenápadně za ní. Když dojela před panelák, kde bydlí Pavel, zatrnulo mi. Zavolal jsem mu, jestli nepůjde na pivo, ale řekl mi, že je ještě v práci. Doma jsem na ní uhodil, že vím, kde byla, a ona se rozbrečela, že mi nechtěla lhát, ale prostě spolu mají poměr. Proto se se mnou hádala, protože to nedokázala dělat, když jsme byli v pohodě. Já jsem s ní už déle být nemohl. Přišel jsem o manželku i o kamaráda.

Text byl zpracován na základě skutečného příběhu, fotografie je jen ilustrační. Pokud máte i vy zkušenost, která vás zasáhla, a chtěli byste se s ní svěřit, napište na redakce@lifee.cz.

 

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články