Verča (20): Zapomněla jsem se u přítele zamknout v koupelně. Vešel jeho táta a od té doby se chová divně

Verča (20): Zapomněla jsem se u přítele zamknout v koupelně. Vešel jeho táta a od té doby se chová divně

Verča strávila víkend u svého přítele, který stále bydlí s rodiči. Když bylo před půlnocí a nikde ani živáčka, zamířila do vany. Chtěla se tam připravit na milování, jenže kdosi ji při tom překvapil...

Tereza Procházková
Tereza Procházková 14. 03. 2021 09:30

Jmenuji se Veronika, randím s o rok starším Michalem a klape nám to. S jeho rodiči mám moc hezký vztah, ale jeho táta se teď začal chovat nějak divně.

Chtěla jsem se před milováním oholit

Je to dva měsíce zpátky, kdy jsem u nich byla přes víkend. Přijela jsem v pátek, večer jsme všichni společně koukali na film, a když se rodiče odebrali do ložnice, začali jsme se s Michalem mazlit. Rychle jsme se přesunuli do jeho pokoje, kde jsme se pomilovali.

Druhý den jsme společně posnídali, pomáhala jsem s obědem a potom jsme se šli projít. Večer jsme hráli společenské hry a opět jsme se koukali na film. Rodiče okolo desáté vstali, že jdou spát. „Dobrou,“ popřáli nám a my jsme se ještě chvíli dívali na televizi.

Pak na mě zase Michal mrknul, že půjdeme do postele, ale já jsem se chtěla předtím vykoupat a oholit, abych byla úplně hladká.

Když jsem se dostatečně nahřála, sedla jsem si na okraj vany, opřela jsem se o zeď a začala jsem se holit. Předpokládala jsem, že na mě Michal čeká, a tak jsem se v rychlosti ani nezamkla. Zrovna když jsem si holila intimní partie, otevřely se dveře a dovnitř vešel Michalův táta Tomáš (43).

Celou si mě prohlédl

Tak strašně jsem se lekla, že jsem zůstala sedět jako zkamenělá s roztaženýma nohama, a on jen koukal. Jo, přímo tam. A poté na celé moje tělo. Podotýkám, že jsem se holila bez pěny. Pak to bylo takové zvláštně komické. Zakryla jsem se rukou a on se omluvil, že přijde později, a já jsem pochopila, že tím myslí, že je vše v pohodě. „Však je to vaše koupelna. Pojďte,“ řekla jsem tiše. Vůbec nevím, co to do mě vjelo, a on za sebou zavřel dveře a přešel k umyvadlu.

V rychlosti si vyčistil zuby, a jak odcházel, ještě jednou si mě prohlédl. Já jsem tam nějakou dobu seděla a vstřebávala celou situaci. Ani během milování jsem na to nedokázala přestat myslet.

Druhý den byl Tomáš jako vyměněný. Zvláštně se na mě díval a měla jsem pocit, jako by mě pořád svlékal očima. Usmíval se na mě jinak než dřív, a když jsem odjížděla, dokonce mě objal. To předtím nikdy nedělal. Nevím, co si o tom mám myslet, ale pravda je taková, že nepříjemné mi to není.

Text byl zpracován na základě skutečného příběhu, fotografie je jen ilustrační. Pokud máte i vy zkušenost, která vás zasáhla, a chtěli byste se s ní svěřit, napište na redakce@lifee.cz.

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Související články

Další články