Matěj (32): Přítelkyně vydává při milování zvuky, které mě děsí. Vyřešili jsme to dost kuriózně

Matěj (32): Přítelkyně vydává při milování zvuky, které mě děsí. Vyřešili jsme to dost kuriózně
Zdroj: Freepik

Matěj konečně po roce, kdy byl sám, poznal skvělou dívku. Silva byla zábavná a do jeho života vrátila radost. Nemohl se dočkat, až se s ní pomiluje, protože roční sexuální abstinence byla vážně drsnou zkušeností. Silva se ale v posteli projevila poněkud nevšedně.

Šárka Žižková
Šárka Žižková 24. 04. 2021 16:30

Než jsem Silvu (28) poznal, byl jsem skoro rok bez sexu. Rozchod s poslední přítelkyní byl vážně drsný, takže jsem neměl v plánu díru v srdci lepit jen tak někým.

Našel jsem si novou přítelkyni

Silva se v mém životě zjevila zničehonic. Jedno sobotní ráno, kdy jsem si šel do obchodu pro čerstvé pečivo, jsem zahlédl místního zlodějíčka, jak nějaké slečně nenápadně tahá peněženku z kabelky. Chytl jsem ho a zařval na celý obchod: „Proč bereš tu peněženku z kabelky té mladé dámy?“ Všichni se otočili a jako první u nás byla ochranka.

Žena se mi představila jako Silva. Měla krásné oči, ve kterých jsem se málem utopil. „Děkuji vám za peněženku. Venku mají točenou zmrzlinu, dáte si?“ pozvala mě. Když přeskočí jiskra napoprvé, nemusí si člověk na nic hrát. Požádal jsem ji o telefonní číslo a ještě ten večer ji pozval na rande. Dlouho jsem nepoznal tak zábavnou ženu.

Silva byla holka do nepohody a já jsem věděl, že jsem se zamiloval. Můj penis také juchal radostí, protože už měl na Silvu vážně chuť. Nechtěl jsem nic pokazit, tak jsem s tím nespěchal. Nebylo to zrovna jednoduché, protože stačilo, aby se mě jen dotkla, a měl jsem v kalhotách živo.

Vydávala zvířecí zvuky

Něco přes měsíc jsem se držel. Když si ale u mě doma lehla na gauč a já jsem zahlédl její pevnou prdelku v kraťasech, šel jsem na to. Na předehru nebyl čas, protože roční abstinence zapříčinila, že mi stačilo vážně málo a byl jsem hotov. Zuby nehty jsem se snažil co nejvíce svůj boom oddálit. Silva během několika málo minut začala hlasitě sténat.

Měl jsem to na krajíčku, takže jsem z ní na chvíli vyjel a věnoval se jejímu klínu jinak. Znovu začala sténat, až skoro ječet. Z jekotu se postupně stávalo mňoukání a pak štěkání. Zní to vtipně, že? Bohužel, u mě to zadělalo na problém. Penis zcela zvadnul a už se mu do ničeho nechtělo. Silva nakonec dosáhla orgasmu pomocí orálního sexu. Když byla na vrcholu, vydala ze sebe táhlé vlčí zavytí.

„Aauuuuuuuuu,“ vyšlo z ní. Nedá se to ani popsat, jak legrační to bylo. Dal jsem si oraz a během večera jsme šli znovu na věc. Tentokrát jsem to chtěl zvládnout celé do konce. Zvolil jsem trochu tvrdší styl. Už jsem to skoro měl, jenže Silva začala zase vydávat ty zvířecí zvuky. Chvíli zněla jako malé kotě, pak jako nemocný pes. Opět mě to stálo orgasmus.

Našli jsme nevšední řešení

„Co je s tebou?“ zeptala se opatrně. „Nic, jsem v pohodě,“ maskoval jsem svoje selhání. „Vždyť ses neudělal, tak asi nejsi v pohodě,“ namítala. „Já tě nevzrušuju, nebo o co jde?“ řešila to dál. „Chceš to vážně vědět?“ zeptal jsem se nejistě. „Jasně, jinak bych se asi neptala, ne?“ opáčila. „Dobře. Mě vykolejí, když začneš vydávat ty zvuky. Zníš jako raněné zvíře,“ řekl jsem a čekal, co se bude dít.

„Jo, tohle. Možná jsem ti to měla říct, ale já neumím být potichu,“ řekla jen tak. „No, ale já se pak neudělám, protože mě to rozhodí,“ reagoval jsem. „Tak mi dej polštář přes hlavu, jestli ti to pomůže,“ navrhla. „To myslíš vážně? Já ti chci ale vidět do tváře,“ namítl jsem. „Tak to si musíš vybrat. Buď budu hekat a ty z toho nebudeš mít nic, nebo mi dáš přes hlavu ten polštář a užiješ si taky,“ pokrčila rameny. Tak jsem si vybral variantu číslo dvě.

Text byl zpracován na základě skutečného příběhu, fotografie je jen ilustrační. Máte podobnou zkušenost? Svěřte se nám se svým příběhem, napište na redakce@lifee.cz.

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články