Verča (25): Zažila jsem neuvěřitelné milování s Afroameričanem. Už nechci jiného muže

Verča (25): Zažila jsem neuvěřitelné milování s Afroameričanem. Už nechci jiného muže
Zdroj: Freepik

Verča měla jedno tajné přání, a to vyspat se s Afroameričanem. Její kamarádka začala s jedním chodit, a tak Verče dohodila jeho kámoše. Verča díky tomu zažila nejlepší sex v životě. Jenže teď není schopná navázat vztah s bělochem, protože jí všichni přijdou v posteli nudní.

Šárka Žižková
Šárka Žižková 16. 04. 2021 16:30

Vždycky jsem snila o tom, že se chci pomilovat s černochem. Kolovaly o nich pověsti, že sex s nimi je něco, co se s našimi Pepíky nedá srovnat.

Kamarádka si našla Afroameričana

Mám za sebou pár vztahů, ale v každém z nich mi něco chybělo. Nedokázala jsem to jednoznačně pojmenovat, ale vnitřně jsem to cítila. Svalovala jsem vinu na sebe, protože moji bývalí partneři byli slušní kluci.

Hodně času jsem proto trávila se svojí dobrou kamarádkou Janou. To se změnilo v době, kdy se bláznivě zamilovala. Ze dne na den se stáhla a já jsem zůstala skoro sama. Byla jsem zvědavá, kdo jí natolik učaroval, že na mě skoro zapomněla. Tlačila jsem na ni, aby mi svého pana Božského představila. Jana se dlouho zdráhala, až nakonec povolila. Předem mi ale řekla: „On je Frank trochu jiný, tak si nech hloupé poznámky.“

Měli jsme sraz ve městě, že skočíme na skleničku. Když dorazila na smluvené místo a za ruku se držela s Afroameričanem, padla jsem do kolen. Ona totiž Jana netušila o mém tajném přání. Frank k ní byl velmi pozorný. Tiše jsem jí záviděla a tajně si představovala, jaké by to bylo, kdyby mě ty jeho tmavé ruce držely.

Dohodila mi jeho kamaráda

Večer mi Jana volala a ptala se: „Tak co na něj říkáš?“ „Je skvělej, moc ti to závidím,“ přiznala jsem se. „Fakt? Já jsem čekala, že se mi budeš smát, že je to černoch,“ reagovala Janča. „Proč jako? Tak já ti něco řeknu. Já jsem si vždycky přála s nějakým chodit,“ práskla jsem na sebe. „To nebude problém. Frank má kamaráda, mohu vás klidně seznámit,“ potěšila mě.

Byla jsem šťastná jako blecha. Za pár dní jsme se sešli všichni čtyři. Frankův kamarád Mason byl vážně kus. Urostlý a velmi usměvavý černoch. Podlamovala se mi kolena. Jeho lámaná čeština byla vážně roztomilá. V duchu jsem si říkala, kdyby jen tušil, jak jsem z něj vzrušená. Začali jsme se pravidelně stýkat.

Jednou jsem ho pozvala k sobě domů. Pochopil, o co běží. Měl zcela jiné praktiky než čeští muži. Velmi dlouho se věnoval jen mojí maličkosti. Orgasmus, který jsem díky jeho mrštnému jazyku prožila, byl hotový gejzír. Vzrušení mi kolovalo v těle ještě hodiny potom. Když došlo na samotný sex, nevěřila jsem tomu, co má v kalhotách. V jednu chvíli jsem se skoro bála, zda není moje pochva příliš úzká.

Už nejsem schopna sexu s bělochem

Svůj penis ale ovládal natolik, že jsem místo obávané bolesti pocítila další gigantický orgasmus. Dopadla jsem na postel a dalších pár minut si užívala doznívání rozkoše. Mason byl hotový bůh sexu. Přála bych každé ženě, aby něco podobného zažila.

Bohužel, za pár týdnů se měl Mason vracet zpět do Ameriky. Musela jsem z toho dostat maximum. Scházeli jsme se několikrát týdně. Sex s ním byl ten nejlepší, co jsem kdy zažila. Nešlo vyloženě o lásku, která by mezi námi panovala. Ovšem vášeň byla pekelná.

Když odletěl, byla jsem z toho smutná. Od té doby se snažím navázat normální vztah. Bohužel, do cesty mi vstupují jen běloši. Sex s nimi je nudná záležitost, kterou už asi nehodlám dobrovolně absolvovat. V mém okolí o žádném černochovi nevím. Skoro přemýšlím, zda neodletím do Ameriky také, abych tam našla svého vysněného muže. Sexu s Evropanem už nejsem schopna.

Text byl zpracován na základě skutečného příběhu, fotografie je jen ilustrační. Máte podobnou zkušenost? Svěřte se nám se svým příběhem, napište na redakce@lifee.cz.

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články