Horoskop vášně: Která 3 znamení zvěrokruhu ráda shazují kalhotky a jdou hned na věc?

Horoskop vášně: Která 3 znamení zvěrokruhu ráda shazují kalhotky a jdou hned na věc?
Zdroj: Freepik

Chcete vědět, které ženy jsou královnami sexu na jednu noc a umí si natvrdo říct, co se jim líbí? Podívejte se s námi na zrozenkyně ve třech znameních zvěrokruhu, jež velmi rády odhazují kalhotky a jdou na to prostě hned.

Denisa Zajíčková
Denisa Zajíčková 12. 04. 2021 07:00

Lidská sexualita je předmětem zkoumání už od pradávna. Následující tři znamení jsou podle hvězd vášnivá, milují sex, dychtí po orgasmu a zároveň se nebojí říct, co se jim v posteli líbí a jak to chtějí. Víte, o kom je řeč?

Znamení zvěrokruhu Beran (21. března – 20. dubna)

Ženy ve znamení Berana jsou smyslné. Nezdráhají se otevřeně projevit chuť na sex. Nebudou s vámi hrát žádné hry a předstírat nedostupné. Pokud něco chtějí, umějí si o to říct. Jsou tvrdé a romantiku milují více v běžném životě než v posteli.

Jsou otevřeny tvrdšímu sexu a nudou je rozhodně neohromíte. Ani misionářskou polohou. Potřebují akci, vášeň a energii! Protějšek si může ušetřit řeči. Ženy v tomto znamení si samy říkají, co chtějí, a to dost narovinu. Na noc s nimi nikdy nezapomenete. To je jistá věc!

Znamení zvěrokruhu Býk (21. dubna – 21. května)

Královny sexu, klaňte se! Jsou nespoutané, mají neuvěřitelnou výdrž a sexu jsou otevřené jako málokdo. Často vás tak překvapí, v jakých praktikách si libují. Na první pohled vypadají jako citlivé duše, které hravě označíte za intelektuálky. Nakonec však takové povahy bývají v posteli pořádné dračice.

Jsou přímé, vynalézavé a na sex mají neuvěřitelný talent. Je pro ně jedním z největších potěšení, proto se mu nikterak nebrání, a to ani v hrátkách na jednu noc. Nebuďte však při flirtování s nimi laciní. Tím skončíte ještě dřív, než nějaký sex přijde. Potrpí si na originalitu!

Znamení zvěrokruhu Štír (24. října – 22. listopadu)

Jsou výbušné, hravé a o to, co se jim líbí, si umějí dost přímo říct. V jejich sexu je vždy náznak pomsty, chtíče, vášně, dravosti. Jsou tak úchvatné, že jsou to většinou jejich protějšky, které se do nich bez váhání zamilují. Možná ještě dřív, než se jim do kalhotek vůbec dostanou.

Jsou silně emotivní, proto tak prožívají i sex. Orgasmus je pro ně slastí, kterou si rády užívají naplno. Možná to nakonec budete vy, kdo se bude se zrozenkyní tohoto znamení v posteli červenat.

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články