Růžový úplněk ve znamení Vah přichází: Třem šťastným znamením zvěrokruhu přináší dobré zprávy

Růžový úplněk ve znamení Vah přichází: Třem šťastným znamením zvěrokruhu přináší dobré zprávy
Zdroj: Unsplash/koláž Lifee.cz

Růžový úplněk, kterému se někdy přezdívá také Rašící úplněk, nastává ve čtvrtek 6. dubna 2023 přesně v 06:34 hodin a je ve znamení Vah. Je předzvěstí mnoha radostných chvil a událostí. A třem znamením zvěrokruhu přináší obzvláště dobré zprávy!

Jana Matušková
Jana Matušková 04. 04. 2023 05:27

Máme tu další úplněk roku 2023, tentokráte je v nebeském znamení Vah. Říká se mu také Růžový nebo Rašící. Jde totiž o období růstu, kdy raší nové rostliny, začínají kvést květiny a příroda se celkově probouzí a vítá jaro.

Co obecně nám Růžový úplněk přináší? Možnost utřídit si věci a najít harmonii a klid. Zaměřte se na zvládání stresových situací, zkuste se nenechat vyvést z rovnováhy. A kterým třem znamením zvěrokruhu přináší vážně dobré zprávy?

Beran (21. 3. – 20. 4.)

Ohnivým Beranům přináší dubnový úplněk sílu ke spontánnosti a dobrodružství. Berani budou pociťovat silnou touhu objevovat nová místa, potkávat nové lidi a zkoušet nové věci. Je to vynikající doba pro výlety, nový koníček či zahájení nového projektu. Berani by měli přijmout přirozenou zvědavost a využít tento čas k rozšiřování svých obzorů.

Na co pozor: Růžový úplněk může některý Berany svádět k hříšným myšlenkám na nezávazná postelová dobrodružství. Odolejte!

Býk (21. 4. – 21. 5.)

Toto zemské znamení zvěrokruhu pocítí v době úplňku hluboké spojení s přírodou. Emočně rozklížení jedinci najdou útěchu a klid v trávení času venku, obklopeni krásou přírodního světa. Býci obecně mohou pocítit silné nutkání něco vytvořit, ať už se jedná o zahradu, umělecké dílo nebo nový projekt.

Na co pozor: Práce kvapná, málo platná! Chystáte-li se na nějakou velkou změnu, dobře si ji promyslete. Má svá úskalí.

Štír (24. 10. – 22. 11.)

Pro Štíry bude úplněk v dubnu 2023 časem zamyšlení a introspekce. Toto vodní znamení bude pociťovat silnou přitažlivost ke svému vnitřnímu světu a začne hledat odpovědi na hluboké a smysluplné otázky. Toto období je pro Štíry ideální k tomu, aby se věnovali péči o sebe a vyhledali podporu důvěryhodných přátel. Když se Štír postaví svým vnitřním démonům, kteří ho poslední dobou trápili, může z této lunární události vyjít velmi posílený.

Na co pozor: Lepšící se počasí může některé rozpolcené jedince svádět k zábavě za každou cenu. Rána po probdělých nocích pak budou krušná.

Další horoskopy ➔

Český Ken Robert Paulat: Syna Andrease mi porodila náhradní matka, čekal jsem rok na dárkyni vajíčka

Český Ken Robert Paulat: Syna Andrease mi porodila náhradní matka, čekal jsem rok na dárkyni vajíčka

Související články

Další články