Oblečení podle horoskopu: Lvice milují kostýmky, Rakům sluší i pytel

Oblečení podle horoskopu: Lvice milují kostýmky, Rakům sluší i pytel
Zdroj: Freepik

Stojíte zase nerozhodně před skříní a nevíte co na sebe? Pak si přečtěte náš horoskop a dozvíte se, zda sáhnout po džínách a teniskách nebo raději po slušivém kostýmku.

Jana Matušková
Jana Matušková 24. 03. 2023 06:00

Beran (21. 3. – 20. 4.)

Berani jsou lidé milující módu, sledující trendy a nosící jen značkové oblečení, které má styl. Nebojí se utratit pěkných pár tisíc za kousek, který jim ve skříni chybí.

Býk (21. 4. – 21. 5)

Býci dávají přednost pohodlnosti před krásou. Nejčastěji je potkáte v teplácích a mikině. Často sportují, proto se oblékají spíše prakticky.

Blíženci (22. 5. – 21. 6.)

Blíženci se milují líbit, oblékají se tedy dost vyzývavě a sexy. Lichotky jim dělají radost a když se kolem nich točí opačné pohlaví, jsou v sedmém nebi.

Rak (22. 6. – 22. 27.)

Raci jsou příkladem toho, že někomu sluší i pytel. I když módu nesledují a trendy jsou jim cizí, umí zkombinovat nemožné a ve všem navíc vypadají dobře.

Lev (23. 7. – 22. 8.)

Lvi milují slušivé kostýmky. Ať už kalhotové, tak elegantní. Mají je ve všech barvách i střizích. Jsou jimi přímo posedlí a na rozdíl od jiných znamení je umí nosit s grácií.

Panna (23. 8. – 22. 9.)

Panny potkáte většinou jen v kalhotách. Šaty i sukně naprosto nesnáší a v jejich šatníku je snad ani nenajdete. Stejně tak i boty na podpatku, ty nahradí s nadhledem balerínami.

Váhy (23. 9. – 23. 10.)

Váhy umí nosit minisukně. Mají dlouhé štíhlé nohy a minisukně nebo krátké šaty jejich postavě přímo svědčí. Užijte si tak pohled na Váhu vlnící se ulicí uprostřed parného léta.

Štír (24. 10. – 22.11.)

Štíři jsou jasnými zastánci sportovního stylu. Legíny a tričko jsou jejich nejoblíbenějším oblečením. V létě je zase potkáte v kraťasech a nějakém vzdušném topíku.

Střelec (23. 11. – 21.12.)

Střelci jsou milovníci luxusu. Praga, Dior nebo Balenciaga jsou jejich miláčky. Kupují si vše, co vidí u influencerek na sociálních sítích a jsou schopni za kabelku podle Dominiky Myslivcové utratit desetitisíce.

Kozoroh (22. 12. – 20. 1.)

Kozorozi módu nesledují a nosí to, co jim sedí. Dbají na sladěnost, střih a kvalitu materiálu. Ve výběru jsou decentní, ale vkusní a styloví. Ve svých modelech vypadají Kozorozi upraveně a půvabně.

Vodnář (21. 1. – 20. 2.)

Vodnáři nedají dopustit na červenou. Šestkrát do týdne je potkáte v červeném tričku a když už nemají červené tričko, mají červený svetr nebo kalhoty. Vodnář bez červené je jako moře bez vody.

Ryby (21. 2. – 20. 3.)

Ryby si rádi jednou za čas koupí nějaký stylový kousek. Nebojí se ale jít ani do sekáče, kde si koupí vše, co potřebují s daným kouskem sladit. A nutno podotknout, že se jim to daří!

Další horoskopy ➔

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Související články

Další články