Extravagantní móda pro pány na rok 2023: Korzety, výstřihy, topy na jedno rameno i třásně

Extravagantní móda pro pány na rok 2023: Korzety, výstřihy, topy na jedno rameno i třásně
Zdroj: Profimedia/Koláž Lifee
Kolekci značky Dolce&Gabbana vévodila černá barva. Modelové oblékly na přehlídce Dolce&Gabbana velmi odvážné kousky. Nechyběly ani korzety. Korzet v kombinaci s lesklými materiály. + 13 fotek+ 14 fotek

Pánský týden módy ovládá od pátku italskou Mekku oděvního průmyslu - Milán. Poslední roky se módní styl žen a mužů prolíná a často se na přehlídkách objevují modely, které nemají přesnou specifikaci, pro jaké pohlaví jsou a ani se vlastně na jedno zaměřovat nechtějí. Podívejte se, co se objevilo na přehlídkách značek Fendi, Dolce&Gabbana, Armani i Gucci.

Kristina Vodičková
Kristina Vodičková 17. 01. 2023 15:54

Milánský týden módy je plný průhledných materiálů, korzetů, topů na jedno rameno i kožichů, a to se bavíme o modelech pro muže z kolekcí pro podzim a zimu 2023/2024. Které značky byly nejodvážnější?

Dolce&Gabbana se zahalila do černé

Pánské kolekci na nadcházející studenější období dominuje černá barva. Kromě ní se modelové prošli na přehlídce i v šedé, bílé a někdy dokonce i bez vrchní části oděvu.

Návrháři Domenico Dolce a Stefano Gabbana se letos odvázali a pro pány navrhli i modely, které se mnohem častěji objevují na přehlídkách pro ženy. Korzety zužující pas a průhledné svršky nebyly ojedinělé.

Extravagantnější kousky byly doplněny o dlouhé kabáty, peleríny a na modelech nechyběly občas i třpytivé materiály.

U Fendi zavládlo odhalování kůže

Topy s jedním odhaleným ramenem, průhledné svršky i záplava třásní na kabátech. U značky Fendi se letos objevují prvky, které bývaly hlavně výsadou žen, vzhledem k množství odhalené kůže.

Třásně se neobjevují jen na kabátech, ale i na objemných šálách. Mezi odstíny šedé a černé se značka Fendi odvázala levandulovými odstíny, kterou měli někteří modelové i na vlasech.

Armani předvedl muže v huňatých kabátech

Giorgio Armani je v módním světě ikonou už více než čtyři dekády a jeho nejnovější kolekce je inspirována zlatou érou létání z dob amerického letce Charlese Lindbergha.

V kolekci se objevují letecké čepice, objemné šály a co se týče barev, u klasických obleků a kabátů vévodí sezóně šedá, černá a pár aspektů červené. Z kolekce jsme do galerie vybrali dva extravagantnější modely v podobě dlouhých kožichů se zvířecím vzorem.

Jak vypadá pánská móda pro nadcházející období podzim/zima se můžete podívat do galerie, kde najdete i kousky z přehlídky značky Gucci.

Zdroj informací:

AP News

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články