Kůže, zvířecí vzory i kostka: Podzimní trendy sukně nebudou zářit barvami, ale budou divoké

Trendy podzimu 2022 budou mini a midi sukně v tlumenějších barvách. Z materiálů bude dominovat kůže
Zdroj: Freepik
Tvídová červená minisukně. MANGO, 899 KčBéžová midisukně áčkového střihu z umělé kůže. Marks&Spencer, 1199 KčSvětle béžová minisukně. H&M, 599 KčKobaltově modrá koženková sukně pod kolena. RESERVED, 599 Kč+ 11 fotek+ 12 fotek

Horké letní dny, kdy teploměry atakovaly třicítku, už pomalu končí a nové kolekce českých e-shopů se začínají plnit kousky, které evokují chladnější počasí. Jaké sukně aktuálně naleznete v jejich nabídce?

Dana Klementová
Dana Klementová 25. 08. 2022 13:00

Jednu část obchodů momentálně zaplňují letní kousky ve velkých výprodejích, druhou pak tzv. pre-fall kolekce. Tedy kolekce, které nabízejí módní kousky pro období mezi sezonou jaro/léto a podzim/zima. A právě na sukně z pre-fall kolekce 2022 se podíváme podrobněji. 

Pre-fall sukně 2022

Většina pre-fall kolekcí se nese v duchu tlumenějších barev a vzorů. Stejně tomu bude i v případě sukní. Rozhodně nás ale nečeká žádná nuda a šeď, nýbrž pouze barvy a motivy, které tolik nebijí do očí. Sytě růžovou vystřídá khaki odstín, motivy květin orientální vzory a lehké materiály ty, které nás příjemně zahřejí. 

Opět se na scénu vracejí kostkované a drobné zvířecí vzory. Chybět nebudou barvy jako zelená, béžová, světle růžová či šedá a bílá

Co se materiálu týče, ani tady žádné dramatické změny neočekávejte, neboť podzimním sukním opět vévodí kůže a koženka, která je pro chladnější roční období jako stvořená. 

Podzimní sukně z českých e-shopů

České e-shopy nám nabízejí nepřeberné množství pre-fall sukní, ze kterých si vyberou ženy všech typů postav. Nejčastěji se v aktuálních nabídkách objevují áčkové minisukně či pouzdrové midi sukně

Kromě typických podzimních barev si letos přijdou na své i milovnice červené či modré. Právě sukně v těchto odstínech budou totiž zvlášť in. Chybu ovšem neuděláte ani s neutrální hnědou a černou. 

Trendy pre-fall sukně 2022 si nyní můžete prohlédnout v naší fotogalerii. 

Český Ken Robert Paulat: Syna Andrease mi porodila náhradní matka, čekal jsem rok na dárkyni vajíčka

Český Ken Robert Paulat: Syna Andrease mi porodila náhradní matka, čekal jsem rok na dárkyni vajíčka

Související články

Další články