Jak vypadat štíhleji? Vyzkoušejte jednoduché triky, které sedí každé postavě

Jak vypadat štíhleji? Vyzkoušejte jednoduché triky, které sedí každé postavě
Zdroj: Freepik
Odhoďte aspoň na chvíli pohodlné sportovní podprsenky.
Výstřih do véčka vás opticky prodlouží.
Pokud nic s výstřihem do véčka nemáte, jednoduše si rozepněte košil.Volte outfity ve stejné barvě nebo v podobných odstínech.+ 2 fotky+ 3 fotky

Ať zvedne ruku ten, kdo v posledním roce nepřibral nějaké to kilo. Ano, jsme v tom skoro všechny! Nicméně nevěstě hlavu, nejde o nějaký ten faldík navíc, ale zachovat si pozitivní přístup. Existují triky, které fungují na každého, a vaše postava se protáhne a opticky zeštíhlí.

Petra Čermáková
Petra Čermáková 12. 03. 2021 09:00

Skvěle padnoucí outfit dokáže posílit sebevědomí. Je tak ideální na dny, kdy nám není úplně nejlépe a necítíme se zas až tak sexy. Pokud máte špatný den, vyzkoušejte triky, které vám pomohou skrýt kila navíc a protáhnout postavu.

Kupte si nové prádlo

Začněte pěkně od podlahy. Vše, co si vezmete na sebe, totiž bude vypadat desetkrát lépe, pokud vám správně sedí spodní prádlo. Tedy nic se nikde nemačká, nic nepřetéká. Poslední rok většina z nás strávila ve sportovní podprsence, která si nás získala svou pohodlností. Nenechte se jí ale zcela ovládnout. Vyrazte raději ven ve skvěle padnoucí podprsence, která vaše přednosti náležitě zvýrazní.

Vybírejte si oblečení s výstřihem do „V“

Výstřih do véčka posiluje linii ramen a prodlužuje krk a trup, což se vždycky hodí. Širší výstřih vyvažuje široké boky a stehna. Tento střih mají například zavinovací šaty, které jsou rovněž ideálním kouskem pro každou postavu. Nemáte nic s výstřihem do véčka? Jednoduše rozepněte všechny své košile a halenky.

Od hlavy k patě v jedné barvě

Chcete-li dosáhnout co nejelegantnějšího a nejčistšího vzhledu – ať už máte velikost 12, 18, M, XL, nebo XXL – oblečte si na horní i dolní část těla něco ve stejné nebo podobné barvě. Nebo se dejte cestou minimálního kontrastu. Například si oblékněte námořnické tričko a tmavě modré džíny, světle modrou mikinu a světlé džíny nebo mikinu a legíny v černé barvě.

Nezatracujte maxisukně

Je zakořeněným mýtem, že plnoštíhlé ženy nemohou nosit maxisukně. To je ale omyl. Správně střižená maxisukně vás může prodloužit a vy vybudete vypadat štíhleji. Vybírejte si ty z pevných materiálů, které vám pomohou protáhnout siluetu. Vzdejte se všech volánků, výrazných kapes a mnoha vrstev. Zatrčte si tričko nebo halenku do sukně a noste je s koženou bundou, ta umí skutečné zázraky.

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Související články

Další články