Rouška je součást outfitu: Trendy kousky, ve kterých nebudete vypadat jako na operačním sále

Rouška je součást outfitu: Trendy kousky, ve kterých nebudete vypadat jako na operačním sále
Zdroj: Freepik
Látková rouška COVER UP, 459 KčRouška s leopardím vzorem, 162 KčPánská rouška airbus, 249 Kč Elegantní šedo-šedá rouška k obleku,195 Kč+ 4 fotky+ 5 fotek

Roušky jsou zpět a vypadá to, že si z nich stanou stálé módní doplňky. Takže jestliže nechcete vypadat jako na operačním sále ani jako loupežníci, vyberte si některé ze šik modelů, které nabízí čeští výrobci i známé světové značky.

Jana Šulcová
Jana Šulcová 24. 09. 2020 10:00

Zdá se, že roušky tu s námi nějaký čas pobudou, a nám nezbývá, než je vzít na milost, akceptovat je a naučit se je nosit. A abychom se v nich cítili alespoň trochu komfortně, měli bychom je zahrnout do celkového outfitu. Pomineme teď na chvíli zdravotní nařízení a doporučení, co má správná rouška splňovat, to už asi všichni víme. Ale povězme si, jak bychom se s rouškami mohli sladit.

Součást vaší tváře

To, že roušku musíme nosit, ještě neznamená, že si před obličej nasadíme cokoli. Zvlášť my ženy hledíme na to, jak nám ten který doplněk sedí. Důležitý je kromě funkčnosti i faktor komfortu. Takže bychom měly mít v naší garderobě roušek několika stylů a měnit je, podobně jako střídáme kostým a tričko.

Slaďte se s rouškou

Pokud například pracujete na úřadu nebo u okénka v bance, chtělo by to něco elegantního, dejme tomu ve stříbrnošedé nebo jemně růžové s decentním vzorkem proužku či puntíku.

Veselé vzory a pestré barvy vám při odpoledních aktivitách alespoň trochu rozjasní tvář, a vy nebudete vypadat tak ponuře. Takové roušky jsou skvělé pro volný čas anebo teenagerům do školy.

Vyjádřete se

Rouška nabízí také plochu pro osobní vyjádření nálady, názoru a stavu. Někteří výrobci dokonce nabízí vyšívané roušky, na které si můžete napsat váš osobní vzkaz světu.

Český Ken Robert Paulat: Syna Andrease mi porodila náhradní matka, čekal jsem rok na dárkyni vajíčka

Český Ken Robert Paulat: Syna Andrease mi porodila náhradní matka, čekal jsem rok na dárkyni vajíčka

Související články

Další články