Trendy sukně na léto: Nesmrtelná džínovina i překvapivý závan minulého století

Trendy sukně na léto: Nesmrtelná džínovina i překvapivý závan minulého století
Zdroj: Freepik.com
Sukni by ve svém šatníku měla mít každá žena. Jedná se o velmi variabilní kousek, který lehce přizpůsobíte různým situacím. Bílá džínová sukně je trendy. U této klasiky si můžete vyhrát s doplňky, které dodají vašemu outfitu to správné oživení. Pokud nemáte bílou barvu v oblibě, zkuste sáhnout po jejím opaku. A to barvě černé. Ultra mini sukně jsou vhodné pro ženy, které jsou vysoké a mají perfektní postavu. Ne pro všechny ženy budou ideální. + 5 fotek+ 6 fotek

Sukně představuje kousek, který by neměl chybět v šatníku žádné ženy. Jakou si vyberete vy? Vzhledem k jejich variabilitě, určitě najdete tu správnou. Pokud k ní zvolíte vhodný vršek, unosíte ji při jakékoli příležitosti. Tak pojďte vybírat.

Klára Trousilová
Klára Trousilová 20. 05. 2020 14:00

Tento kousek oblečení můžete nosit během teplých i chladných dnů. Hodí se k nim jak balerínky, tak tenisky. Vybírat můžete z nepřeberného množství různých délek a tvarů. Postačí pouze sáhnout po té, ve které se budete cítit pohodlně a padne vaší postavě. Nezapomeňte se také řídit současnými trendy.

Džínovina vládne i sukním

Tento materiál je oblíbený nejen u kalhot či bund, ale taktéž u sukní. To, že jsou džínové sukně skutečnými stálicemi dámských šatníků, dokazuje i fakt, že se návrháři nechali inspirovat trendy z posledních tří dekád. Proto tento kousek můžeme směle označit za nadčasový.

Chybu neuděláte pokud sáhnete po džínové sukni v barvě klasické modré či v tzv. plísňovém denimu. Jste-li fanynka sepraných a roztrhaných věcí, tak se sukní inspirovanou tímto stylem chybu neuděláte.

V kurzu je i klasická bílá džínová sukně. Neměl by to být zcela zářivý odstín, ale pokud se raději bílé vyhýbáte, sáhněte tedy po jejím opaku - barvě černé. Součástí sukní bývají rovněž různé doplňky jako pásky či knoflíky.

Pokud se pyšníte vysokou a štíhlou postavu, můžete zvolit ultra mini sukni. Avšak mějte na paměti, že tato délka nesluší každé ženě.

Vděčná sukně? Ta plisovaná

Sukně vyrobená z plisované látky představuje velmi rafinovaný kousek. Sluší totiž ženám všech postav i věku. Není potřeba k ní vymýšlet bohaté doplňky. Na co je třeba dát pozor je délka, šířka skladů a barva. Máte-li ženské tvary sáhněte po sukni s vyšším pasem. Zakasejte si třeba košili nebo zvolte upnuté tričko. Díky tomu se vám opticky zúží pas.

Co se týče barev, v módě jsou ty kontrastní. Konkrétně třeba barevné bloky nebo tón v tónu. Nedržte se zajetých klasik, ale zkuste sáhnout po různých barevných kombinacích. Veselé barvy i vzory vládnou jaru. Chybu neuděláte se sukní s romantickými volánky, krajkami, květinami nebo puntíky.

Jestliže vás trápí dilema, co k sukni zvolit za vršek, pamatujte, že někdy méně je více. Proto nejlépe sáhněte po jednobarevném kousku. Jsou obchodní řetězce, které nabízí i tričko se stejným vzorem, jaký máte na sukni. I to může být dobrou variantou.

DALŠÍ INSPIRACI NAJDETE V GALERII PLNÉ RŮZNÝCH SUKNÍ:

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články