Socialistické lacláče: Kultovní kalhoty, které stále dobývají svět

Lacláče si oblíbily i české celebrity, bloggeři a youtubeři
Zdroj: Instagram
Existují i těhotenské lacláčeLacláče si oblíbily i české celebrity, bloggeři a youtubeřiVyteplený model pro podzim 2018Lacláče mohou být i elegantní+ 6 fotek+ 7 fotek

Co si budeme povídat, retro trend je zpět se vším všudy. Ledvinkami počínaje a zvonáčemi konče. Někde mezi tím jsou lacláče, kalhoty, které si možná pamatujete ze svého dětství. Kalhoty, které jsou tak pohodlné, že je nebudete chtít sundat.

Petra Járková
Petra Járková 18. 04. 2019 16:00

Móda inspirovaná funkčním outdoorovým oblečením je trendy pro několik ročních období. Teď na jaře se do popředí dostávají lacláče v nejrůznějších střizích i barvách.

Vzhled lacláčů se od socialismu zase tak moc nezměnil, podobný zůstává i styl doplňků. Nový může být pocit při nošení, z lacláčů se stal trend, který se probudil nyní na jaře.

Kultovní kalhoty v podstatě vycházejí z pánské kombinézy, která se narodila v 18. století a byla původně vyrobena jako ochranná kombinéza pro pracující muže. Za téměř 150 let nošení si oděv zachoval svůj funkční obal, ale stal se stylovým módním doplňkem pro ženy i muže.

Renesance těchto kalhot začala nedávno, lacláče začaly nosit i světové celebrity a kult byl na světě. Viděn v nich byl například americký herec Chris Pine na letišti Heathrow nebo spousta hollywoodských hereček a zpěvaček s Jennifer Lopez a Cameron Diaz v čele.

Dnes už díky kreativitě módních návrhářů můžete obléci i lacláče ze stříbra, žlutého zlata a růžové zlaté barvy. Tento typ kalhot se objevil třeba i na módním molu značky Fenty x Puma.

I díky takovým módním prezentacím je jasné, že alespoň jedny lacláče si pro tuto sezónu prostě musíte pořídit a my vám garantujeme, že vám ležet ve skříni rozhodně nezůstanou a zamilujete si je stejně jako světové hvězdy.

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Související články

Další články