Střih, který sluší každé ženě? Objevte kouzlo zavinovacích šatů

Střih, který sluší každé ženě? Objevte kouzlo zavinovacích šatů
Zdroj: Archiv módních značek/Freepik/koláž Lifee.cz
Zavinovací šaty zvýrazňují vaše nejštíhlejší místo trupu.Díky tomu jsou lichotivé pro všechny typy postavy.Ženám, které mají spíše chlapecké tvary, dodají sexy ženské křivky.
Díky svému výstřihu do „V“ krásně zdůrazňují poprsí.+ 3 fotky+ 4 fotky

Žádný jiný střih šatů nikdy nedosáhne stejných výsledků jako právě zavinovací šaty. Ať už jste malá, velká, silná, nebo tenká, v zavinovacích šatech budete vypadat skvěle. Jejich velkým benefitem je to, že vyzdvihnou vše, co je potřeba ukázat. Navíc ale schovají to, co byste ráda skryla.

Petra Čermáková
Petra Čermáková 22. 01. 2021 09:00

Klasický střih zavinovaček vytvořila v 60. letech známá módní návrhářka Diane von Furstenberg. Poznáte je tak, že jsou vypasované, s výstřihem do „V“ a se sukní do „áčka“. Proč jsou ale tak populární a nejvíce lichotivé každému typu postavy?

Zvýrazní jakýkoli pas

Zavinovací šaty jsou vypasované, čímž pas náležitě zvýrazňují. Poutají tak pozornost na vaše nejštíhlejší místo trupu. Výstřih do „V“ pak zdůrazní poprsí, sukně do „áčka“ skryje případné nedokonalosti či široké boky. Jsou tak skvělou volbou i pro ženy s tvarem postavy hruška.

Nejedná se však pouze o plnoštíhlé ženy. Drobným ženám nebo dívkám se spíše chlapeckými tvary významně přidají ženské křivky. Pokud máte kratší trub, zavinovací šaty vás opticky prodlouží, a to právě díky svému výstřihu do „véčka“.

Hodí se v každém věku

Zavinovacím šatům nezáleží na věku. Díky téměř nekonečnému množství barev a vzorů jsou ideální volbou ve 20, 40 i třeba 60 letech. Pokud dáváte přednost zahalení postavy, sáhněte po zavinovacích šatech s rukávem a délkou pod kolena. Pro odvážné zase budou skvělou volbou šaty bez rukávů a s hlubokým výstřihem.

Dají se nosit kdykoli a kamkoli

Zavinovačky si můžete vzít do kanceláře, na pláž, na večeři i třeba na ples. Vše záleží na materiálu. Zavinovací šaty z hedvábí budou vypadat luxusně, bavlněné šaty pak budou pohodlné na běžné nošení a pobíhání po městě. Záleží také na doplňcích, které zvolíte.

Zavinovací šaty jsou zkrátka lichotivé pro každou postavu a vhodné pro každou příležitost. Není divu, že jsou tu s námi už více než 50 let. A stále pekelně trendy.

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články