Jak na plné rty bez operace: Inspirujte se Kardashiankami

Jak na plné rty bez operace: Inspirujte se Kardashiankami
Zdroj: Showpix.cz/koláž Lifee.cz
Jednoduché triky pro plnější rtyAvon Vyživující péče na rty s oleji BlossomChristian Dior Addict Lip MaximizerRimmel London Natural Bronzer+ 2 fotky+ 3 fotky

Pokud existuje něco, mimo bezchybné pleti a krásných vlasů, po čem ženy touží, tak jsou to plnější rty. Zatímco prvních dvou věcí lze dosáhnout dodržením správných kosmetických zásad, zvětšit rty není tak jednoduché. Jestli nás ale členky Kardashianovic rodiny něco naučily, tak pomocí make-upu změnit svůj vzhled. V tomto článku odhalíme jejich postupnou metodu, jak zvětšit rty pomocí make-upu.

Petra Čermáková
Petra Čermáková 06. 01. 2021 09:00

Není vždy nutné navštěvovat kvůli zkrášlení kosmetické salóny. S řadou věcí si poradíte doma, možná pro někoho překvapivě tak činí i slavné Kardashianky.

1. krok: Peeling rtů

Stejně jako používáte pleťový peeling na obličej, je potřeba zbavovat se odumřelých kožních buněk i na rtech. Jedině tak vytvoříte dokonalý základ. Můžete použít svůj oblíbený peeling či si vytvořit směs olivového oleje a hnědého cukru. Stačí minutu nebo dvě masírovat rty a zbavit je všech šupin.

2. krok: Hydratace

Před použitím jakékoli kosmetiky je potřeba rty hydratovat. Dobře hydratované rty vždy vypadají plnější a větší. Stačí je natřít výživným balzámem a opakovat, kdykoli se vám zdají suché. Kromě toho nezapomeňte přes den pít dostatek vody.

 

Zobrazit příspěvek na Instagramu

 

Příspěvek sdílený Kim Kardashian West (@kimkardashian)

3. krok: Jemně přetahujte

Vaše rty budou vypadat větší, když jemně přetáhnete jejich linii. Jak na to? Vezměte si korektor a naneste ho na celé rty. Pak si vezměte konturovací tužku na rty a mírně nakreslete obrys mimo vaši přirozenou linii rtů. Pak jen vyplňte rty svou oblíbenou rtěnkou. Zde hraje roli i odstín: pokud si vyberete tmavou, vždy bude vyvolávat iluzi tenčích rtů. Zkuste tak volit spíše světlejší odstíny.

4. krok: Lesk na rty

Pokud chcete vyvolat dojem plnějších rtů, nikdy nezapomínejte na lesk. Vyberte takový, který barevně odpovídá vaší rtěnce, a naneste jej na horní i spodní ret pouze do jeho středu.

5. krok: Zvýrazněte to, co má být zvýrazněno

Dalším trikem je použití matného bronzeru pod spodní ret. Vytvoříte tak iluzi přirozeně zvednutých rtů. Nevěříte? Vyzkoušejte a uvidíte, jak tato zdánlivá drobnost dokáže se rty zázraky.

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Související články

Další články