Nejkrásnější dámy 80. ročníku Zlatých glóbů: Na šatech Margot Robbie se pracovalo přes 750 hodin

Nejkrásnější dámy 80. ročníku Zlatých glóbů: Na šatech Margot Robbie se pracovalo přes 750 hodin
Zdroj: Profimedia/Koláž Lifee
Herečka Jamie Lee Curtis oblékla černý overal, který ozvláštnila krajkovým pláštěm. Letos v červenci má premiéru její nejnovější film Barbie. Do růžové se Margot Robbie halí často již teď. Model s volány je značky Chanel. Michelle Williams jako víla ve volánkových šatech značky Gucci. Největší výstřih jednoznačně předvedla herečka Salma Hayek. I ta měla model posetý kamínky od značky Gucci. + 9 fotek+ 10 fotek

Slavné dámy ani letos nenechaly nic náhodě a oblékly na jubilejní 80. ročník předávání Zlatých glóbů nádherné modely. Podívejte se s námi na modely, kterým letos vévodily flitry, třpytivé kamínky a také trendy volány. Které dámě to podle vás slušelo nejvíc?

Kristina Vodičková
Kristina Vodičková 11. 01. 2023 12:24

Do Los Angeles se vrátil červený koberec a prošly se po něm největší herecké hvězdy současnosti. Mezi oceněnými byla letos Cate Blanchett za roli dirigentky ve filmu Tár a Austin Butler za biografický snímek o Elvisovi Presleym. Za celoživotní dílo byl oceněn Eddie Murphy.

Filmem roku se stali Fabelmanovi od Stevena Spielberga, který také získal Zlatý glóbus za nejlepší režii.

Margot Robbie přišla v růžové jako Barbie

Herečka Margot Robbie, která se v letos objeví v kinech jako Barbie, se oblékla do krásného růžového odstínu. Podle magazínu Vogue vytvářely její rozevláté šaty švadleny v Chanelu 750 hodin. Ručně šitý model obsahuje světle růžovou krajku, hedvábný tyl, korálky i trochu peříček.

Model byl inspirovaný šaty z podzimní haute couture kolekce, kterou připravila kreativní ředitelka Virginie Viard. Stylistka herečky uvedla, že model se vytvářel měsíce a diskuze o něm začaly loni na podzim v Paříži.

Michelle Williams zvolila trendy volány

Na udílení Zlatých glóbů 2023 vypadala herečka Michelle Williams téměř jako víla. Oblékla krémově bílé šaty značky Gucci, které byly plné trendy volánů, jež po okrajích zdobily třpytivé kamínky. Williams byla letos nominována za nejlepší herecký výkon v dramatu Fabelmanovi, které natočil Steven Spielberg podle vzpomínek na svou rodinu.

Zářivé duo Jennifer Collidge a Jessica Chastain

Herečka Jennifer Coolidge loni zářila v minisérii Bílý Lotos z dílny HBO, za který také získala svůj první Zlatý glóbus. Při přebírání ceny doslova zářila, protože její model značky Dolce & Gabbana byl vyroben nejen z třpytivého materiálu, ale navíc i posetý kamínky.

Ještě víc třpytu na sobě měla herečka Jessica Chastain, která oblékla krásný model značky Oscar de la Renta. Kamínky na šatech připomínaly pavučinu.

Podívejte se do galerie, kde kromě zmiňovaných hereček najdete i Jennu Ortegu, hvězdu seriálu WednesdayNechyběla ani Salma Hayek s hlubokým výstřihem. 

Zdroje informací:

Goldenglobes.com: Winners & Nominees 2023

Vogue.co.uk: Margot Robbie’s Golden Globes Gown Took Over 750 Hours To Make

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články