Záplava flitrů i odhalené kůže: Podívejte se na outfity českých hvězd na předávání cen influencerům

Záplava flitrů i odhalené kůže: Podívejte se na outfity českých hvězd na předávání cen influencerům
Zdroj: Martin Procházka/Koláž Lifee.cz
Andrea Bezděková a Denisa Pfauserová zářily barvami.Denisa Pfauserová svůj černobílý outfit podtrhla růžovou kabelkou. Zpěvačka Dominique Alagia zvolila blyštivé šaty od Ponerů. Dominique Alagia a její přítel Honza Michálek.+ 16 fotek+ 17 fotek

V Praze proběhlo v úterý večer předávání cen hvězdám sociálních sítí. Další ročník Czech Social Awards uváděla Zorka Hejdová a skleněnou sošku si odnesla i naše Máma na přechodu Vendula Pizingerová. Podívejte se, jak to českým osobnostem na slavnostním večeru slušelo.

Kristina Vodičková
Kristina Vodičková 08. 06. 2022 15:00

Na letošní ročník přijala pozvání topmodelka Karolína Kurková, která předávala cenu v kategorii Social Special Award. Tu získal influencer v oblasti technologií Petr Mára. Karolína zvolila černý model, který nechal vyniknout jejím dlouhým nohám, a pochlubila se výrazným makeupem, jemuž dominovala silná černá linka.

Máma na přechodu v koženkových šatech

Další oceněnou osobností byla Vendula Pizingerová, která zvítězila v kategorii What Idol. Na slavnostní událost zvolila sloupkařka Lifee.cz černé koženkové šaty, ke kterým obula žluté lodičky. O tom, jak celý večer probíhal, se dočtete už v pátek na našem webu v rubrice Máma na přechodu.

Dámy zářily ve flitrech

V černé dorazila i Dara Rolins, ale celému večeru vévodily hlavně flitry. Stříbrné na sebe oblékla moderátorka večera Zorka Hejdová a tmavě červené zvolila Lilia Khousnoutdinová, jejíž šaty měly odhalená záda. V minišatech z flitrů, které navíc zdobily po okrajích peříčka, dorazila i zpěvačka Dominique Alagia. 

Flitrové kalhoty i odhalené bříško

Flitrové kalhoty oblékla Gabriela Gášpárová z Love Islandu, která dorazila v doprovodu partnera Petra Havránka. Vyfotila se také s další účastnicí reality show Mishalou Orth, která v dvoudílném modelu odhalila bříško. 

Jak to slušelo dalším hvězdám, mezi než patřili Tomáš Zástěra, Lukáš Hejlík či Natálie Kotková, se můžete podívat do naší fotogalerie. 

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Související články

Další články