Hvězda reality show Survivor Iva Pazderková: Deset věcí, které jste o ní (možná) nevěděli

Hvězda reality show Survivor Iva Pazderková: Deset věcí, které jste o ní (možná) nevěděli
Zdroj: Herminapress
S Davidem Kollerem si Iva Pazderková vyzkoušela busking na ulici. Zahrála si přitom na ukulele.Iva Pazderková během koncertu Pražského výběru předvedla, že ovládá také hru na dudy.Při natáčení videoklipu Michala Kocába si Iva Pazderková příliš podobná nebyla.Iva Pazderková má na zádech tetování v egyptském stylu.+ 8 fotek+ 9 fotek

Herečka Iva Pazderková (41) je známou figurkou českého showbyznysu. Do povědomí diváků se dostala coby blbá blondýna ze stand-up show Na stojáka, před časem ale zazářila také v televizním pořadu Tvoje tvář má známý hlas. V současnosti bojuje o přežití v nejdrsnější reality show světa Survivor. Co všechno o Ivě nevíte?

Veronika Nováková
Veronika Nováková 07. 02. 2022 11:30

Reality show Survivor odhaluje Ivu Pazderkovou jako silnou bojovnici, která se nestydí projevit lítost nad předčasným odchodem Vojtěcha Drahokoupila a zároveň nemá problém vystoupit proti Chili s Nikol Čechovou, které podle ní intrikují. Přinášíme vám deset věcí, které jste o Ivě Pazderkové možná nevěděli a díky nimž se na ni začnete dívat jinou optikou.

Manželství Ivy Pazderkové s Lukášem Pavláskem

Iva Pazderková byla dvakrát vdaná a je také dvakrát rozvedená. Tři měsíce mělo trvat její nepříliš vydařené druhé manželství s kamarádem, rovněž stand-up komikem Lukášem Pavláskem„Svatba byla úlet a rozvod nám prospěl," nechal se její bývalý manžel slyšet v rozhovoru pro list Aha!.

Kariéra Ivy Pazderkové v modelingu

Ivu Pazderkovou vídáme pravidelně na vyhlašování soutěže Elite Model Look ve Španělském sále Pražského hradu. Herečka tam pokaždé vysvětluje, že se v mládí modelingu skutečně věnovala. Přivydělávala si jím během studia osmiletého gymnázia. Svědčí o tom její dlouhé štíhlé nohy, kterými by kdejakou missku hravě strčila do kapsy. Nakonec u ní zvítězila touha po divadle, a tak se vydala jiným směrem. Lásku k módě ale Iva pěstuje dodnes.

Tetování Ivy Pazderkové

Záda Ivy Pazderkové zdobí egyptský motiv očí, v dekoltu má zase vytetovaný malý křížek„Mám ho od šestnácti let. Měla jsem moc dobře rozmyšleno, co si nechám vytetovat, a jsem s tím stále spokojená. Jen to chce obnovit, protože už ztrácí barvu. A co je důležité, tímto apeluji na všechny, pokud chcete tetování, tak by pro vás mělo mít ještě jiný význam než dekorativní," uvedla Iva pro web Super.cz

Šesté místo Ivy Pazderkové v bikini fitness

Iva pravidelně cvičí pod vedením osobního trenéra Jakuba Prchala. Po vzoru svého kolegy Vaška Noida Bárty se rozhodla už podruhé zúčastnit soutěže bikini fitness v kategorii žen nad 170 centimetrů. Loni se dokonce umístila na krásné šesté pozici, čímž si o čtyři příčky polepšila oproti předchozímu ročníku. V roce 2022 možná skončí v soutěži ještě o trochu lépe.

Přísná vegetariánka Iva Pazderková

Iva se netají tím, že je vegetariánka. V jídle se ale jinak neomezuje, pokud právě netrénuje na bikini fitness. V rozhovoru pro Novinky.cz například přiznává, že zvládne spořádat kila bramborového salátu. Do jídelníčku Iva standardně zařazuje farmářské a bio potraviny, stejně jako dostatek kvalitních bílkovin. To aby její snaha ve fitku nesla ovoce.

Milovnice koček s nezvyklými jmény

Herečka má doma dvě kočky s dost nezvyklými jmény Šklíba a Bleška. U jména Šklíba se Iva měla inspirovat filmem Alenka v říši divů, kde kocour Šklíba vystupuje.

Iva Pazderková trpí panickými atakami

Nedávno se do popředí dostalo téma panických atak, kterými trpí překvapivě hodně známých osobností. Iva o své nemoci otevřeně promluvila v naší talkshow Na kafeečko, kterou provází Miluše Bittnerová. Přiznala, že měla období, kdy prodělala až třináct záchvatů za den.

Přiznala kladný vztah k alkoholu

Pět měsíců se Iva rozhodla nepít alkohol, aby si dokázala, že je schopná existovat i bez něj. Motivací jsou jí soutěže v bikini fitness a pravidelné tréninky s osobním trenérem. O pozitivním vztahu k pití se Iva rozpovídala v talkshow Sedm pádů Honzy Dědka. V předchozích rozhovorech už přitom přiznala, že během svých slavných stand-upů zvládala běžně vypít sedmičku vína a něco navíc.

Miminko by si Iva Pazderková moc přála

talkshow Na kafeečko Iva také zmiňuje, jak moc touží po miminku. „Vím, jak těžké je odejít ze vztahu, když přitom cítíte, že strašně moc toužíte po dítěti a partner si to nepřeje. To je přece tak zásadní věc v životě, že zrovna v tomhle by partneři měli mít jasno. A v určitém věku už by se člověk měl opravdu rozhodovat pro to štěstí a naplnění svých hodnot."

Účinkování v muzikálu Slunce, seno, jahody

V létě uvidíme Ivu Pazderkovou v nesmrtelné komedii Slunce, seno, jahody, kterou se Hudební divadlo Karlín rozhodlo premiérově uvést jako muzikál. K překvapení všech si Iva zahraje Škopkovou, alternovat ji bude Adéla Gondíková. Jak dvěma hubeným dámám sedne tělnatá role, která proslavila Helenu Růžičkovou, můžete v létě posoudit sami.

Český Ken Robert Paulat: Syna Andrease mi porodila náhradní matka, čekal jsem rok na dárkyni vajíčka

Český Ken Robert Paulat: Syna Andrease mi porodila náhradní matka, čekal jsem rok na dárkyni vajíčka

Související články

Další články