Survivor Česko & Slovensko: Co mají diváci proti Nikole Čechové, Barboře Jánové a dalším celebritám?

Survivor Česko & Slovensko: Co mají diváci proti Nikole Čechové, Barboře Jánové a dalším celebritám?
Zdroj: se souhlasem TV Nova
Survivor Česko & Slovensko 2022: Moderátorskou dvojici tvoří ostřílený sportovní komentátor Ondřej Novotný......a moderátor pořadu Farma Xtra Martin Šmahel.Mezi soutěžícími reality show Survivor Česko & Slovensko se objevil nejznámější slovenský youtuber Daniel Štrauch.Do Survivora 2022 dorazil také zápasník MMA Gábor Boráros...+ 8 fotek+ 9 fotek

Reality show Survivor Česko & Slovensko se kvůli covidu dočkala posunu a Nova ji poprvé odvysílá až 18. ledna. Jde o česko-slovenský projekt, jenž nabídne spoustu známých tváří. Na koho se můžeme těšit? A jak bude celá soutěž vypadat?

Kamil Šivák
Kamil Šivák 17. 01. 2022 14:00

Survivor Česko a Slovensko: Tropický ráj se pro skupinku soutěžících změní v peklo. Budou muset bojovat s nedostatkem jídla a ztrátou pohodlí, což jistě povede k nejednomu sporu. Kdo ale touto náročnou výzvou projde až do konce, může se těšit na pohádkovou výhru v hodnotě 2 500 000 korun. Na premiérový díl reality show Survivor Česko & Slovensko se můžete podívat v úterý 18. ledna ve 20:20 na TV Nova.

Televizní fenomén Survivor

Reality show Survivor patří mezi nejúspěšnější televizní fenomény na celém světě. Svědčí o tom i cena Emmy a rekordní čísla ve sledovanosti. „Survivor je jedním z největších a nejpopulárnějších programů. Sklízí úspěchy zejména u mladých televizních diváků,” říká Silvia Majeská, programová ředitelka TV Nova.

Celý projekt je o to větší, neboť vzniká ve spolupráci se slovenskou Markízou. Z obrovského množství lidí, kteří se přihlásili na casting, bylo vybráno osm Čechů a čtyři Slováci. Tuto skupinu doplní dvanáct osobností z řad celebrit. Celkem tedy bude o vítězství v drsných podmínkách bojovat čtyřiadvacet osob.

Celebrity v boji o přežití

Survivor má oslovit hlavně mladou generaci, a dle tohoto kritéria byly vybrány i celebrity, o kterých lze říci, že jsou zrovna “in”. Za všechny jmenujme zpěváka a herce Vojtu Drahokoupila, stand-up komičku Ivu Pazderkovou, blogerku a youtuberku Nikolu Čechovou alias Shopaholic Nicol či finalistku kulinářské soutěže MasterChef Česko, Ta Thuy Dung alias Chili.

Slovensko bude reprezentovat nejpopulárnější youtuber Daniel “GoGo” Štrauch, vítězka dvanácté série reality show Farma Xénia Gregušová, známý MMA zápasník Gábor Boráros, a také fotbalista a účastník Love Islandu Nathan Christián Dzaba.

Survivor Česko & Slovensko a diváci

Po odtajnění soutěžích se na internetu objevily záporné komentáře. Divákům se nelíbilo, že televize obsadila i známé osobnosti. Vadí jim zejména fakt, že to již nebude reality show s obyčejnými lidmi. Na celebrity se prý koukat nehodlají. Ať tak, či onak, jedno je jisté. Výhra nebude rozhodně zadarmo.

Obyčejný člověk, nebo VIP - každý se bude muset postavit nehostinné džungli v exotické Dominikánské republice. K tomu se bude muset připočíst shánění potravy, fyzicky náročné úkoly a schopnost taktického uvažování. Kdo bude ze všech nejlepší a vyhraje pořad Survivor Česko & Slovensko?

Zdroje informací: 

TV Nova: Survivor Česko a Slovensko

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články