Rváč a hazardér s bandáží žaludku. Pravá tvář hvězdy reality show Mistři zastavárny

Mistři zastavárny
Zdroj: Nova Action
V zastavárně začal pracovat již v devíti letech. Leštil šperky.Po škole zkoušel i jiná zaměstnání. Třeba jako elektrikář.Díky pořadu si přišel na pět milionů dolarů.Nejprve se oženil se svou přítelkyní ze střední školy, pak přišla na řadu Kiki. Zatím neplánuje žádné potomky.+ 2 fotky+ 3 fotky

Ten, kdo sleduje Zastavárnu od samotného počátku, ví, že Rickův syn, Corey, prošel radikální změnou. Kdyby nepodstoupil chirurgický zákrok, nemohl by polovinu prodávaných věcí ani pořádně odzkoušet. Třeba motorový člun, do kterého musel nakonec nasednout jeho otec, protože Coreyho pozadí se do sedadla jednoduše nevešlo.

Kamil Šivák
Kamil Šivák 15. 09. 2020 16:00

Reality show Mistři zastavárny (v originálu Pawn Stars) se na obrazovkách poprvé objevila v roce 2009. Rick, Chumlee, Corey a blahé paměti starouš, jsou připraveni odkoupit jakýkoli předmět, jen musí znát jeho skutečnou cenu, s čímž jim pomůže tým odborníků. Na Mistry zastavárny se můžete podívat každý večer na Nova Action.

Bandáž žaludku

Stát několik hodin za pultem není nic jednoduchého, zvláště tehdy, když vážíte více, než je zdrávo. Své by o tom mohl vyprávět Corey Harrison. Jelikož při své hmotnosti nedokázal za pultem ustát ani těch pár chvil, co se natáčely jednotlivé vstupy, rozhodl se pro radikální krok.

Podstoupil bandáž žaludku. Díky tomu, a správné dietě, zhubl o více než polovinu své původní váhy. Reality show ale nezměnila jen jeho stravovací návyky, ale i přístup k práci. Zatímco před natáčením dřepěl v zastavárně celý den, dnes se ukáže jen v přítomnosti štábu. A pokud byste chtěli podpis, řekněte si jeho asistentovi.

Záporák

“Každý z nás má v show nějakou roli. Já jsem za toho špatného, který vám řekne, že za svůj předmět dostanete minimum, a pokud se vám to nelíbí, můžete jít. Rick je takový oblíbenec všech, Chumlee je kašpar, to je jasné, a stařík ten nejchytřejší z nás,” prozradil Corey pro magazín foreignpolicy.com.

“Nemůžu ale říct, že bych se nějak přetvařoval. Prostě jsem to já, starý a dobrý Corey. I když musím někdy přiznat, že je hodně těžké být sám sebou,” dodal. “Člověk by se neměl nechat ovlivnit tím, že je v televizi.” 

Nejlepší přátelé

Hazardér Corey měl na kahánku hned několikrát. Kromě problémů s váhou se také potýkal s následky dopravní nehody. Jelikož má velkou slabost pro motorky, rozhodl se jednu, kterou koupil přes zastavárnu, ihned vyzkoušet. Řízení však bohužel moc nezvládl a boural. Naštěstí vyvázl jen se zlomenou rukou. Mohlo to ale dopadnout mnohem hůř.

A když už jsme u zlomených rukou. Přátelství s Chumleem začalo, věřte, nebo nevěřte, pěstním soubojem. Nakonec se z nich stali nejlepší přátelé. Zda jim to vydrží po zbytek život, ukáže čas.

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články