Chumlee z Mistrů zastaváren: Obvinili ho z nelegálního držení zbraní. A to nebyl jediný malér

Chumlee
Zdroj: instagram.com/chumlee
Chumlee nebyl zrovna ve škole premiant......na střední platil spolužákům, aby za něj vypracovali domácí úkoly, samozřejmě ho vyhodili. Neodmaturoval.Svou přezdívku dostal po kresleném mroži.
S Corym se kamarádí už od dětství. + 4 fotky+ 5 fotek

Jistě znáte Chumleeho “mám pauzu na oběd” a “myslím, že by ses ke mně neměl takto chovat”. Bez něj by Mistři zastavárny nebyli tím, čím jsou dnes. Jak jej ale pořad a popularita ovlivnily? Zjistil, že by měl něco ve svém životě změnit, když je nyní pod drobnohledem médií?

Kamil Šivák
Kamil Šivák 24. 08. 2020 16:00

“Chtěl bych sto tisíc dolarů. Uf, jasně. Vůbec se v tom nevyznám. Nevadilo by vám, kdybych si pozval odborníka? Ten nám k tomu řekne něco víc a pak uvidíme. Dobře. Nazdar Rebeko, tak tady to je, první vydání. Bohužel, první vydání mělo specifickou tiskovou chybu, tohle je již upravená verze. Vážně? Tak jakou to má cenu? Když budeš mít štěstí, tak tři tisíce. Dobře, můžu nabídnout tisíc.”

Mistři zastavárny, včetně Chumleeho. Každý večer na Nova Action

Jedna práce nestačí

Ačkoli je Chumlee v Zastavárnách pořád za klauna, který baví diváky tím, že vždy koupí zdánlivou tutovku, jež má nakonec hodnotu jen pár dolarů, v soukromí dokázal, že má cit pro obchod. Otevřel si vlastní krámek s cukrovinkami a také vydělává na čemkoli, kde může umístit svou tvář. Teď už má skutečně smysl, aby si na obličej napatlal směs na tvorbu bysty. V současnosti by na dražbě za ni možná skutečně zaplatili.

Změna je život

Že je Austin Lee Russell alias Chumlee pěkný cvalík, to víme všichni. Když se ale podíváme na poslední řady Mistrů zastavárny, je znát, že podstatně ubral, stejně jako Corey. Svůj životní styl se rozhodl změnit kvůli rostoucí popularitě a smrti otce, jemuž byla diagnostikována rakovina. Zemřel v pouhých 54 letech.

Chumlee se tak rozhodl cvičit, držet dietu a jíst zdravě. Samozřejmě, že pak do toho nutil i starého pána. Rickův táta ale uznával pouze kuřecí křidélka. Pamatujete na hlášku o Coreyho baru? “Budeš mít v tom baru i kuřecí křidélka? Ne, dědo, jenom pití. Tak to je bar k ničemu.”

Mysl a duše

Po změně jídelníčku a cvičení se Chumlee začal soustředit i na svou mysl a duši. Nejvíce se mu zalíbila jóga, stal se velkým zastáncem meditací a duchovních cvičení. V zdravém těle, zdravý duch. Výsledky byly a jsou znát. Začal se cítit opravdu dobře, a to jak po tělesné, tak i po fyzické stránce. Pak ale přišly v roce 2016 oplétačky se zákonem. Obvinění z držení drog a nelegálních zbraní. V té době mu byla velkou oporou jeho kamarádka Olivia Rademann, která se stala minulý rok jeho manželkou.

Všechno dobré?

Chumleeho čekalo dvacet soudních stání. Nakonec bylo obvinění z držení nelegálních zbraní staženo, neboť se neprokázalo, že by byly použity k nelegální činnosti. Horší to ale bylo s drogami. Soud nicméně přivřel oči a vydal verdikt, že šlo o přečin. Chumlee zajásal, protože věděl, že to znamená jediné: místo vězení jen roční podmínka.

Stabilní život

Snad se Chumlee poučil a povede již spořádaný život. Bylo by škoda opustit vilu s bazénem za 1,5 milionů dolarů, ve které žije se svou manželkou a psy. Doufejme tedy, že nás jeho vtípky a laskavá povaha budou ještě dlouho bavit.

Zdroj textu: habittribe.com

Zdroj fotek: History, instagram.com/chumlee

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články