Reality show Válka skladů: Kriminální minulost hlavních hvězd, filmy pro dospělé a problém exmanžela Sandry Bullock

Válka skladů
Zdroj: Nova Action
Možná jsou dospělí, ale někdy se chovají jako děti. V osmé sézoně došlo mezi účastníky reality show k potyčce, přičemž jeden z nich skončil v nemocnici. Vskutku podivná věc. Jedna z kójí byla plná obrazů a modelů lidských rukou. Bylo to tak zvláštní, že se producenti pořadu rozhodli tento sklad raději neukazovat.A další podivnost. V jednom skladu se našla dokonce urna s popelem psího miláčka. Ostatky byly vráceny majiteli.Dan a Laura Dotsonovi. Byla to láska na první pohled.+ 6 fotek+ 7 fotek

Válka skladů je, stejně jako Hvězdy zastavárny, stálicí televizní obrazovky. První díl jsme mohli vidět již v roce 2010. V tomto pořadu se vystřídalo mnoho zajímavých postav, nicméně jen některé z nich si s sebou vláčejí pěkně velkého kostlivce ve skříni. Co se tak nemělo nikdy dostat na veřejnost? A o čem by raději někteří účastníci aukcí raději pomlčeli?

Kamil Šivák
Kamil Šivák 07. 05. 2020 08:30

Princip Války skladů je jednoduchý. Kóje, které jsou na prodej, se nejprve otevřou, aby se na ně mohli potencionální kupci podívat. Nikdo z nich však nesmí vstupovat dovnitř, ani se ničeho dotýkat. Poté začne dražba a ten, který dá nejvyšší nabídku, vyhrává. Jestli se dotyčnému jeho vklad vrátí, je už ve hvězdách, vše záleží na dobrém odhadu a štěstí.

Na Válku skladů se můžete podívat každý den v podvečer na Nova Action.

Mladá puška Jarrod Schulz

Tohle by Jarrod asi do éteru dobrovolně nepustil. Hned třikrát byl zadržen za distribuci psychotropních a omamných látek. Za svou nerozvážnost si odseděl celkem šestnáct měsíců ve státním vězení.

Účast ve Válkách skladů se tak jeví jako záchrana na poslední chvíli. První možnost angažovat se v tomto odvětví dostal od své tety, která vlastnila skladovací zařízení. Předtím se ještě snažil prorazit v businessu s hypotékami, ale marně. Postupem času si se svou partnerkou otevřeli bazar. A jak se dostal k účinkování v reality show? Úplně náhodou. S producenty show se setkal na aukci v Harbor City v Kalifornii. Měl to štěstí, že zrovna řešili, koho by do nově vznikajícího pořadu obsadili.

Pomsta

V roce 2010 vznikla na internetu webová stránka, kde mohli zhrzení partneři nahrávat erotické fotky svých protějšků. Obětí kyberšikany se stala i dlouholetá družka Schulze, Brandi Passante. Celou věc dala k soudu a žádala odškodné ve výší dva a půl milionů dolarů. Soudce však tehdy nestál na její straně a přiznal jí pouze náhrady ve výší 750 dolarů. Zároveň vydal rozkaz o tom, že má být kompromitující materiál neprodleně odstraněn. Proč takový rozsudek? Dotyčná žena byla totiž Brandi jen velmi podobná.

Láska na první pohled

Kdo by neznal ústřední dvojici licitátorů Dana a Lauru Dotsonovy. Laura se se svým budoucím chotěm setkala v roce 1996 a prý ji na něm zaujala jeho energičnost. A když ho viděla v práci, pomyslela si, že toho muže si musí bezpodmínečně vzít. Pravdou je, že Dan je opravdu zkušený dražitel. Svůj první obchod uzavřel již v jedenácti letech. I u něj to byla láska na první pohled. “Neváhal jsem. Hned jsem ji požádal o ruku,” řekl Dotson.

Špatný vtip

Exmanžel Sandry Bullock, Jesse James, by se měl naučit, co je vtipné, a co je už hodně přes čáru. Poté, co se přiznal k tomu, že podváděl svou ženu, si začal sypat popel na hlavu ještě kvůli tomu, že pronikla na veřejnost fotografie, na níž má na hlavě nasazenou brigadýrku oficíra SS a hajluje. Samozřejmě, že to všichni zase špatně pochopili. Byl to dárek od jeho židovského kmotra a stálice Války skladů, Barryho Weisse. Navíc se mělo jednat o hollywoodskou rekvizitu. Jesse ještě zkusil svého kmotra poprosit, zda by jej v tomto skandálu nepodpořil, ten však odmítl, a to vzhledem k tomu, že je nyní veřejně činnou osobou.

NA DALŠÍ PŘEKVAPIVÁ FAKTA O VÁLCE SKLADŮ SE PODÍVEJTE DO GALERIE:

Zdroj textu: looper.com

Zdroj fotek: Nova Action

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články