Iva Pazderková: Blondýnu miluju!

Iva Pazderková: Blondýnu miluju!
Zdroj: Lifee.cz/talkshow Na kafeečko

Hostem v talkshow Na kafeečko byla herečka, zpěvačka, moderátorka a stand-up komička Iva Pazderková. Jak trvávila období nekonečných lockdownu? A jaký strašák ji zcela nečekaně potkal?

Redaktor
Redaktor 22. 12. 2020 10:16

Iva Pazderková se s koronavirem musela poprat dokonce dvakrát, nebyl to však jediný její boj s nemocí. O tom a o mnohém dalším si povídala v talkshow Na kafeečko na webu Lifee.cz, ve které slavné ženy se silným osudem zpovídá herečka a moderátorka Miluše Bittnerová.

Její druhé já – Blbá blondýna – ji proslavilo. Pazderková ale přiznává, že byly i chvíle, kdy jí alter ego lezlo pěkně na nervy. „Samozřejmě jako tehdy ještě mladou umělkyni mě iritovalo, že se nikdo nezajímá o mou hlavní práci, o to, co dělám jinde. Ale dost rychle mě to přešlo a Blondýnu dělám pořád a pořád ji miluju,“ vypráví.

 

Stejně jako zbytek světa, i Iva Pazderková se musela vyrovnat se situací, kterou vyvolala pandemie covidu-19. Vypráví, že zpomalila, došlo jí, jakým životem žila. „Dokonce jsem se znovu naučila rozlišovat den a noc. Fantastická věc. To je neuvěřitelný a potom Netflix, hodně moc,“ říká s nadsázkou. Zvážní ale při tématu, jak se pandemie projevila finančně. „To byla úplná katastrofa. Říkám si, že jsem strašně šťastnej člověk, protože mám přítele, takže mohl platit celý nájem. Nemáme děti, nemáme hypotéku.“

Vliv Macha a Šebestové

Miluši Bittnerová povyprávěla i o tom, že má za sebou dvě svatby a dva rozvody… Je snad ve hře další manželství?

 

Jak vlastně došlo k tomu, že se z ní stala herečka? S trochou nadsázky za to může Petr Nárožný. Malá Iva totiž strašně ráda poslouchala jeho Macha a Šebestovou. „Asi ve čtyřech nebo pěti letech jsem to uměla celý nazpaměť. A našim to přišlo vtipný, takže, když přišla návštěva tak jsem to jako předváděla. Tam si myslím, že to vzniklo.“

 

Věřila by si Pazderková na to, aby stand- up zkusila v Americe? Spíš si myslí, že by „shořela.“ „Tak v Chicagu jsem si to vyzkoušela a dostala jsem za to pivo a křidýlka. Vystupovala jsem tam já a asi 18 řidičů tiráků,“ směje se herečka.

Umírala jsem několikrát denně

I když Iva Pazderková působí jako veselý člověk, který si ze všeho nejvíc dělá legraci sám ze sebe, ne vždy jí bylo do smíchu. Přepadly ji totiž panické ataky. Proč je podle ní tolik důležité nezírat před nemocí oči a vyhledat pomoc? „Já jsem umírala i několikrát denně. Já jsem měla třeba, jsem napočítala jednou, 13 záchvatů denně,“ říká otevřeně.

 

V poslední době na sebe Pazderková upozornila svojí úspěšnou fitness kariérou. Jak se k ní dostala a s čím se musí potýkat a proč sport přirovnává k permanentnímu premenstruačnímu syndromu?

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články