Přijímačky nanečisto – jak na přípravu

Přijímačky nanečisto – jak na přípravu
Zdroj: Pixabay

Cermat testy na přijímačky jsou specifické svou strukturou i počtem a typy úloh, které se v nich vyskytují. Na Cermat testy se dá dobře připravit a když víte, jak vypadají a co obsahují, máte vyhráno. Zvažujete, jestli zvolit placenou přípravu na přijímací zkoušky? I v příštím roce vychází z 9. tříd silný ročník a budoucí deváťáky čeká velká konkurence. Ve velkých městech, kde je boj o každé volné místo na lepší SŠ, byste přípravu na přijímačky rozhodně neměli podcenit.

Komerční sdělení
Komerční sdělení 11. 08. 2023 11:06

Přijímačky nanečisto jsou ucelená příprava na jednotné přijímací zkoušky Cermat. Díky důkladné přípravě a přesných simulacích ostré přijímací zkoušky budete dokonale znát formát testů z českého jazyka a z matematiky, typové úlohy i systém bodování. Přijímací zkoušky nanečisto vás naučí zvolit si vlastní postup (strategii) pro řešení testu i to, jak u ostrých přijímacích zkoušek zatočit s nervozitou.

V rámci přijímaček nanečisto budete řešit naše originální testy vytvořené přesně podle formátu Cermatu, odpovědi budete zapisovat do záznamových archů a máme i totožný systém bodování jako Cermat. V nabídce máme 3 formy testování a výuky, které doporučujeme kombinovat, aby vaše příprava na přijímací zkoušky byla co nejefektivnější a nejkomplexnější. Kromě prezenční varianty ve škole nabízíme také distanční formu přípravy na přijímačky.

Vždy s vámi rozebereme řešení testů – na výběr je výuka po testu s učiteli nebo podrobný videorozbor na doma, ke kterému se můžete kdykoliv vrátit. Přijímačky nanečisto doporučujeme absolvovat opakovaně: natrénujete tak práci s časovým limitem a také vyplňování záznamového archu, kde se často chybuje. Záznamový arch je jediným výstupem z přijímaček, který se skenuje a hodnotí přímo v Cermatu. Opakovanou přípravou projdete všechny typy testových úloh a u ostrých přijímacích zkoušek vás nic nepřekvapí.

Naše příprava na přijímací zkoušky vám pomůže se zvolením individuální strategie řešení testu. Na základě znalosti typových úloh budete jednoduše vybírat, co v testu řešit nejdříve, dle svých preferencí a toho, kde nejsnáze získáte body.

Doporučujeme si také projít veřejně dostupné výsledky i zadání  přijímacích zkoušek 2023 i řešení ostrých přijímaček z minulých let. Testová zadání k procvičování si můžete stáhnout také z webu samotného Cermatu.

Poskytneme vám také pomoc s výběrem SŠ a přihláškou nebo poradíme, co  dělat po vyhlášení výsledků přijímaček. Pokud stále váháte, jestli zvolit přijímačky nanečisto, zveme vás na přednášku pro rodiče, kde nás i naši přípravu představíme. Přednáška je zdarma!

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články