Ceny Anděl 2022: Hudební událost roku ovládly zářivé barvy a třpytky. Emma Smetana oblékla dvoje minišaty

Móda z předávání cen Anděl 2022
Zdroj: Martin Procházka, Herminapress/koláž Lifee.cz
Emma zvolila na první část večera velmi krátké minišaty.Emma Smetana a Jordan Haj při příchodu na Anděly. Emma Smetana vypadala při vystoupení na Andělech jako baletka.Emma Smetana v druhém modelu.+ 17 fotek+ 18 fotek

Móda na předávání hudebních cen Anděl není svázaná přísnými pravidly, proto se na něm i letos objevila jak elegance, tak trocha té extravagance. Slavnostní večer proběhl ve středu ve Veletržním paláci a provázel jím bavič a influencer Martin Mikyska.

Kristina Vodičková
Kristina Vodičková 28. 04. 2022 14:25

Letošní ročník přinesl tři sošky Anděla zesnulému zpěvákovi Davidu Stypkovi a uspěly také zpěvačka Ewa Farna a skupina Mirai. Do síně slávy uvedla Akademie Jaroslava Uhlíře, objevem roku se stala talentovaná Annabelle, která při vystoupení zpívala zavěšená nad podiem hlavou dolů.

Emma Smetana oblékla hned dvoje šaty

Zpěvačka a moderátorka Emma Smetana přišla na předávání cen Anděl Coca Cola 2022 v bleděmodrých minišatech ze saténové látky ozdobených obří mašlí. V tomto modelu ovšem dlouho nevydržela. Na následné vystoupení se svým přítelem Jordanem Hajem oblékla další krátké šaty, tentokrát světle růžové poseté třpytkami. Model navíc doplnila rukavičkami ze stejné látky.

Dva outfity vystřídala také Ewa Farna, která přebrala hned první cenu Anděl pro sólovou interpretku. Došla si pro ni v kalhotách s vysokým pasem, k nimž oblékla abstraktní zelený top s extrémně dlouhými rukávy. Na vystoupení s písní Tělo pak vyměnila zelený top za červený. Jak to dvojnásobné mamince slušelo, se můžete podívat v naší fotogalerii.

Kožený křivák a třpytivé látky jako univerzální outfit

Jestli něco neodmyslitelně patří k hudebním cenám Anděl, tak je to kožený křivák. V něm na akci dorazilo nejvíce lidí, a stal se tak nepsanou uniformou večera. Většina hostů ho ovšem zanechala v šatně.

Oblíbené byly i třpytivé materiály, které oblékla například Iva Pazderková či Tereza Černochová. Záři třpytek pak některé hvězdy nahradily výraznými barvami. Nikol Čechová dorazila v dlouhých fialových šatech a objev roku, zpěvačka Annabelle, oblékla žlutý kostýmek, který doplnila stejně barevnými ponožkami v otevřených botách.

A co oblékli pánové?

Mužská část osazenstva volila nejčastěji oblek a ladila se do černé barvy. Peter Nagy doplnil outfit šátkem v rozpuštěných prošedivělých vlasech, Ben Cristovao oblékl triko se šachovnicí a rapper roku Smack dorazil na akci v teplákovce z vlastní kolekce.

Velmi originální oblek zvolil také zpěvák Pokáč. Jeho sametový komplet obsahoval třpytivé aspekty a lakovky měl naleštěné tak, že málem házely prasátka.

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Související články

Další články