Ceny Anděl 2022: Ewa Farna ukázala na zkoušce dceru Ellu a bundu na podporu Ukrajiny

Ceny Anděl 2022: Ewa Farna ukázala na zkoušce dceru Ellu a bundu na podporu Ukrajiny
Zdroj: Herminapress
Ewa Farna měla při zvukové zkoušce Andělů na prsou dvouměsíční dcerku Ellu.Ewa Farna je žhavou kandidátkou na letošního vítěze letošních Cen Anděl. Má neskutečné čtyři nominace.Farna oblékla na zvukovou zkoušku džínovou bundu se stejným nápisem, jakým se pyšní charitativní bunda modelky Lucie Šlégr.Bundu modelky Lucie Šlégr nosí každý den jiná dívka a za její pronájem posílá 1000 korun na pomoc Ukrajině prostřednictvím organizace Člověk v tísni.+ 4 fotky+ 5 fotek

Středeční předávání letošních Cen Anděl 2022 v pražském Veletržním paláci se ponese v duchu vzpomínání na zesnulého zpěváka Miroslava Žbirku. Večer bude moderovat influencer Martin Mikyska, který stojí za populárním internetovým pořadem Mikýřova úžasná pouť internetem. Největší favoritkou je úřadující Česká slavice Ewa Farna (28).

Veronika Nováková
Veronika Nováková 27. 04. 2022 15:10

Dvojnásobná maminka, zpěvačka Ewa Farnamá na kontě celkem čtyři nominace. Mezi další adepty na vítězství patří loni zesnulý David Stypka s Bandjeez a Vladimír Mišík, kteří mají po třech nominacích.

Ewa Farna zazpívala s dcerkou v nosítku

Ewa Farna už se objevila také na zvukové zkoušce a v nosítku přitom měla dvouměsíční dcerku Ellu„Nazkoušeno! Tak zítra nechoďte brzy spát a sledujte nejvíc cool akci na český scéně, za kterou stojí ty nejschopnější lidi u nás! Držím palce Martinovi Mikyskovi, páč “I have been there🤟🏼” a strašně se na celek těším,“ vzkazuje Farna na Instagramu.

Zpěvačka na zkoušce zaujala také jiným výrazným prvkem svého outfitu, a to džínovou bundou, která je nápadně podobná té putovní s nápisem Není mi to put(i)na, kterou poslala do světa modelka Lucie Šlégr.

 

Zobrazit příspěvek na Instagramu

 

Příspěvek sdílený Ewa Farna (@ewa_farna93)

Putovní bunda je unikátní kousek

Džínovou bundu modelky Lucie Šlégr obléká každý den jiná dívka, která zároveň pošle 1000 korun nadaci Člověk v tísni na podporu Ukrajiny. Modelka už se svým nápadem oslovila své známé a kamarádky, mezi něž patří modelky, sportovkyně nebo zpěvačky. Bundy se ujala například gospelová zpěvačka Leona Gyöngyösi a nedávno ji oblékla také Agáta Hanychová. Džínová bunda, kterou si na zvukovou zkoušku Andělů vzala Ewa Farna, tak dost možná bude z podobné edice. Liší se pouze zpracováním nápisu na zádech.

Přímý přenos slavnostního předávání 31. ročníku Cen Anděl uvede Česká televize dnes ve 21.30.

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Související články

Další články