Andrea Kalivodová (44): Posvítili jsme si na její image femme fatale. Co stojí za krásou operní pěvkyně?

Andrea Kalivodová (44): Posvítili jsme si na její image femme fatale. Co stojí za krásou operní pěvkyně?
Zdroj: Herminapress
Andrea Kalivodová je i přes velké pracovní vytížení stále krásná. Prozradila nám, jak na to.Operní diva Andrea Kalivodová se webu Lifee.cz pochlubila také fotografiemi z natáčení nového videoklipu Con Te Partirò (Je čas říci sbohem).Při této příležitosti se zahalila do své oblíbené červené barvy. Nesměla chybět ani rudá rtěnka.Natáčení videoklipu probíhalo v Mramorovém sále zámku Karlova Koruna v Chlumci nad Cidlinou.+ 5 fotek+ 6 fotek

Operní pěvkyně Andrea Kalivodová prozradila webu Lifee.cz, co stojí za její image femme fatale. Nedá dopustit na své oblíbené návrhářky, neobejde se ale ani bez kvalitní kosmetiky. Jak sama říká, pleť pod divadelním make-upem strádá a potřebuje větší množství hydratace. Přiznává také, že vyhledává služby plastických chirurgů.

Veronika Nováková
Veronika Nováková 14. 04. 2022 12:00

Operní pěvkyně Andrea Tögel Kalivodová (44) fascinuje své příznivce nejen silným hlasem, ale také množstvím společenských šatů, které jsou nezbytné pro její práci. Operní femme fatale nyní webu Lifee.cz detailněji prozradila, v jakém oblečení nejraději chodí do společnosti a co jí pomáhá zůstat krásnou.

Andrea Kalivodová je zpěvačkou i mámou

„Šatník mám a musím mít bohatší a pestřejší, abych měla co na sebe pro různé příležitosti a vystoupení. K tomu mám poměrně velkou zásobu společenských bot a doplňků," říká pracovně vytížená operní diva, která mimo koncertní pódia zvládá ještě péči o svoji rodinu. Andrea je mámou dvou kluků, sedmiletého Adriana a pětiletého Sebastiana, které s manželem Radkem Töglem vychovává v rodinném domě kousek za Prahou. Asi by se hodně lidí divilo, ale nejraději jsem v džínách, teniskách a tričku, v tom mi je nejlépe."

O její bohatý šatník pečuje celá plejáda módních návrhářek. Mezi nimi jsou taková jména, jako je Martina Pipka Loudová, Alena Wilson, Dominika Sedláčková, Jaroslava Sedláčková nebo Zuzana Lešák Černá. Pěvkyně si také velmi oblíbila oděvní značku Escada.

Pleť často zatěžuje make-upem

„K módě samozřejmě patří kvalitní kosmetika," pokračuje Andrea Kalivodová, která kvůli častým vystoupením v divadle či na koncertech svoji pleť neustále zatěžuje make-upem. Ten je pro její práci pochopitelně nezbytný. Udržovat pleť svěží mi někdy dává pořádně zabrat. Velmi ráda používám krémy, jako je Pevonia. Nyní jsem si také velmi oblíbila krém MY CREAM Tery Wolf, který používám na den i noc," říká Andrea. Od krémů, které používá, vyžaduje vysokou hydrataci a také výživu, aby pleť nestrádala.

Plastické chirurgii se nebrání

Andrea Kalivodová také otevřeně přiznává, že k image operní divy si po čtyřicítce dopomáhá zákroky na známé klinice plastické chirurgie„Musím už o sebe pečovat kompletně, proto velmi ráda a pravidelně navštěvuji Kliniku YES VISAGE." Pěvkyně zde před rokem podstoupila remodelaci poprsí a liposukci problémových partií. Teď nemá problém ukazovat se svým fanouškům i v plavkách.

Nový videoklip Andrey Kalivodové

Půvaby a ženské křivky Andrey Kalivodové mohou fanoušci obdivovat také v novém videoklipu, který natočila s chlapeckým sborem Boni Pueri a zpěvákem Josefem Voltrem. Píseň Con Te Partirò (Je čas říci sbohem) je reakcí na překotnou dobu, ve které se momentálně nacházíme. „Chceme říci, že je čas dát sbohem lidské sobeckosti, hlouposti, aroganci, zlu a netečnosti k problémům druhých. Že je potřebné, aby se lidé scházeli a ne rozcházeli, aby k sobě měli blíž. Jak zní v závěru písně – ,mé slunce, jsi tady se mnou', ukázat také víru, že zase pro všechny vyjde slunce, i tam, kde jsou teď těžké mraky,“ vzkazuje Andrea Kalivodová.

Točilo se v prostorách Mramorového sálu zámku Karlova Koruna v Chlumci nad Cidlinou a diva pro tuto příležitost oblékla působivý kožíšek a jednu ze svých večerních rób. „Když do sálu začaly pronikat sluneční paprsky, přáli jsme si, aby tyto blahodárné paprsky pronikly i naším klipem, postupně do každého okna, do každé rodiny, kde chybí," říká pěvkyně, která nám z natáčení videoklipu poskytla bohaté množství fotografií.

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články