Andrea Kalivodová prozradila recept na krásu: Jak se stará o vlasy a přes co v péči o pleť nejede vlak?

Andrea Kalivodová prozradila recept na krásu: Jak se stará o vlasy a přes co v péči o pleť nejede vlak?
Zdroj: Herminapress
Operní pěvkyně Andrea Kalivodová má v rodinném domě v Psárech krásnou kuchyň, ve které denně úřaduje. Ke snídani si dopřává čerstvé ovocné šťávy.Andrea Kalivodová má s manželem Radkem Tögelem dva syny, staršího Adriana a mladšího Sebastiana.Operní pěvkyně Andrea Kalivodová patří mezi ženy, které nad jiné vynikají šarmem a velkou energií - v osobním životě i na divadelních prknech.Andrea Kalivodová je díky svému povolání zvyklá o sebe pečovat. Nikdy byste ji na veřejnosti nepotkali nenalíčenou nebo ve špatné náladě. + 4 fotky+ 5 fotek

Operní pěvkyně Andrea Kalivodová (44) je mámou dvou kluků, která kromě péče o rodinu zvládá také svoji kariéru. Ve společnosti ji nikdy nezastihneme nenalíčenou nebo špatně oblečenou. Prozradila nám, že denně vaří zdravá jídla, o vlasy se stará jinak než v minulosti a v kosmetice má jedno zásadní pravidlo, přes které nejede vlak.

Veronika Nováková
Veronika Nováková 18. 03. 2022 12:00

Receptem na krásu je podle operní pěvkyně Andrey Kalivodové dostatek spánku, hodně slunce, občasné návštěvy přímořských oblastí, pozitivní myšlení, ale hlavně se obklopovat lidmi, se kterými je člověku hezky. Co dalšího radí tato energická femme fatale čtenářkám webu Lifee.cz?

Andrea Kalivodová nikdy nejde spát neodlíčená

Základem je pro Andreu Kalivodovou čistá pleť bez pupínků a jiných vad. Každých šest týdnů navštěvuji kosmetičku, která mi pleť hloubkově vyčistí. Další věcí je dokonalé odličování. Nikdy nechodím spát neodlíčená a vatový tamponek, který při odličování používám, musí být naprosto čistý," ozřejmuje Andrea, která pleť také hydratuje a vyživuje kvalitními pleťovými krémy. Nevynechává ani ty, které jsou určené na oční okolí. Aktuálně například používá oční krém obohacený o mořský kolagen.

Vlasy si nemyjte příliš často, radí Andrea Kalivodová

Operní pěvkyně je zvyklá nejen kvůli divadlu vlasy často upravovat, kulmovat nebo schovávat pod parukami, což jim samozřejmě příliš nesvědčí. Proto se je ve volném čase snaží šetřit a zbytečně nezatěžovat. Dříve jsem do nich dávala všechno možné, ale zjistila jsem, že méně je mnohdy více. Vlasům se nejlépe daří, když jsou odpočaté, v klidu a když mohou dýchat," ozřejmuje Andrea. Přidává ještě tip, který leckterou ženu možná překvapí: Vlasy si už také nemyji zbytečně často. Dříve jsem to dělala a je to velká chyba."

Andrea Kalivodová přiznává, že na diety ji nikdy neužilo

Máma dvou dětí také dbá na pestrý jídelníček, který snaží držet co možná nejzdravější. Denně vařím z čerstvých surovin. Mám ráda, když je jídlo kvalitní a zdravé, aby tělu něco dávalo," vypráví úspěšná operní pěvkyně, která se přes den sice nezastaví, čas na dobré jídlo si ale najde vždycky. Rozhodně se netrápí hlady, protože ví, že to nesvědčí psychické pohodě ani štíhlé linii. „Na diety mě nikdy moc neužilo. Jsem typická požitkářka a dopřávám si všechno, na co mám chuť. "

Den zahajuje čerstvým freshem

A jakým jídlem Andrea nejčastěji zahajuje den? Koktejlem plným vitaminů! „Ráno si na snídani dopřávám šťávy z čerstvého ovoce freshe. Většinou jsou v něm citrusy, takže mandarinky, pomeranče nebo citrony. Obecně se snažím jíst hodně vlákniny," vysvětluje sympatická pěvkyně.

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články