Krůtí guláš se zeleninou podle Andrey Kalivodové. Děti se po něm olizují až za ušima

Krůtí guláš se zeleninou podle Andrey Kalivodové. Děti se po něm olizují až za ušima
Zdroj: Herminapress, Pixabay/koláž Lifee.cz

Operní pěvkyně Andrea Kalivodová (44) je pořád v jednom kole. Vedle svých profesních závazků se stará o manžela a dva malé syny, kterým ve volném čase ráda vaří a peče. Jako každá správná hospodyňka má samozřejmě i svůj oblíbený recept, o nějž se exkluzivně podělila s webem Lifee.cz. Dětský krůtí guláš se zeleninou podle Andrey Kalivodové si nyní můžete uvařit i vy.

Veronika Nováková
Veronika Nováková 31. 03. 2022 15:00

Operní pěvkyně Andrea Kalivodová žije v malebném rodinném domku za Prahou se svými dvěma syny Adrianem (7) a Sebastianem (5) a manželem Radkem Töglem.

Protože je vytíženou mámou, která kromě péče o domácnost stíhá také rozmanité pracovní povinnosti spojené s hudbou, oblíbila si jednoduché, zdravé, a přesto chutné recepty. Její zdravý guláš je díky krůtímu masu časově méně náročný, mnohem zdravější než hovězí a obsahuje také zeleninu, což maminky od rodiny bezpochyby ocení.

Zdravý guláš podle Andrey Kalivodové

Budete potřebovat: cibuli, česnek, mrkev, cuketu, krůtí maso, olej, sladkou papriku, sůl, kmín.

Příprava: Nejprve nakrájíme oloupanou cibuli najemno a česnek na plátky. Na pánvi rozpálíme olej a cibuli i česnek orestujeme. Když začne cibule hnědnout, přidáme maso nakrájené na malé kousky a opékáme.

Mezitím nasekáme mrkev a cuketu, nejlépe na robotu. Zeleninu, sůl a kmín přidáme do pánve a mícháme. Přidáme sladkou papriku a znovu orestujeme. Pak směs zalijeme vodou a dusíme, dokud maso není měkké. Podáváme s rýží, kuskusem nebo kaloricky vydatnějším domácím knedlíkem.

Český Ken Robert Paulat: Syna Andrease mi porodila náhradní matka, čekal jsem rok na dárkyni vajíčka

Český Ken Robert Paulat: Syna Andrease mi porodila náhradní matka, čekal jsem rok na dárkyni vajíčka

Související články

Další články