Trojnásobná máma Lucie Šlégr: U nás stává u plotny manžel, já vařila jen párkrát

Lucie Šlégrová s manželem Jiřím Šlégrem na festivalu v Karlových Varech v roce 2021.
Zdroj: Herminapress.cz
Lucie, rozená Králová, je manželkou bývalého hokejového reprezentanta Jiřího Šlégra od roku 2015. 
Během pandemie koronaviru přibyl do jejich početné rodiny syn Ron.
Lucie byla roku 2005 zvolena Miss České republiky.Slávu si získala zejména díky bujnému přírodnímu poprsí.
+ 2 fotky+ 3 fotky

Výrazná tmavovláska Lucie Šlégr (39) vyhrála ještě pod dívčím jménem Králová titul Miss České republiky 2005. Od té doby uplynula spousta vody. Dnes je Lucie šťastně vdaná za bývalého hokejistu a olympijského vítěze Jiřího Šlégra (50). Mají spolu ročního syna a starají se ještě o děti z předchozích vztahů. Lucie se pro Lifee.cz rozpovídala mimo jiné o tom, zda je dobrá kuchařka.

Jana Jánská
Jana Jánská 12. 12. 2021 09:00

Lucie je již trojnásobnou maminkou. Během pandemie koronaviru se jí narodil syn Ron. Z předchozího vztahu s podnikatelem Zdeňkem Kaufmannem má ještě kluky Richarda a Roberta.

 

Zobrazit příspěvek na Instagramu

 

Příspěvek sdílený Lucie Šlégr (@lucieslegr)

Za jedenáct let vařila Lucie jen párkrát

V kuchyni se ale paradoxně více otáčí její manžel Jirka. „Vařit nějak umím. Když máte děti, měli byste to umět. U nás ale spíše stává u plotny Jirka, ten to přímo miluje. Je to pro něj relax, takže od doby, co spolu žijeme – a teď to bude jedenáct let – jsem vařila jen párkrát. Vlastně to spočítáte na prstech obou rukou. Ale zato peču! Ríša miluje ovocné koláče, takže to je maminčina úloha,“ usmívá se Lucie.

Sama v dětství nejvíce milovala francouzské brambory, ovocné knedlíky a segedínský guláš. Zato špenát nemohla ani vidět. „Jsou potraviny, ke kterým musíte dojít až s přibývajícím věkem,“ říká.

 

Zobrazit příspěvek na Instagramu

 

Příspěvek sdílený Lucie Šlégr (@lucieslegr)

Miluju klobásy s bramborovým salátem, přiznává Lucie

Lucie dodnes fascinuje okolí dokonalým tělem, ostatně fotky před zrcadlem patří na jejím Instagramu k nejlajkovanějším. „Já bych přitom nejradši jedla všechny prasárny, jenže člověk se musí krotit, alespoň tedy v mém případě. Co ale miluju, to jsou klobásy s bramborovým salátem,“ přiznává štíhlá bruneta.

A jaký je její recept na rychlé domácí jídlo? Palačinky a brambory na loupačku – to máme rádi celá rodina. I když je vybílená lednice, tohle se vždycky zvládne,“ směje se.

Český Ken Robert Paulat: Syna Andrease mi porodila náhradní matka, čekal jsem rok na dárkyni vajíčka

Český Ken Robert Paulat: Syna Andrease mi porodila náhradní matka, čekal jsem rok na dárkyni vajíčka

Související články

Další články