Sharon Stone se bojí o maminku: Skolila ji nemoc, která kdysi herečku obrala o sedm let života

Sharon Stone se bojí o maminku: Skolila ji nemoc, která kdysi herečku obrala o sedm let života
Zdroj: Showpix
Sharon Stone s tátou, mámou a sestrou Kelly v roce 2006. O tři roky později zemřel Joe Stone v 79 letech na rakovinu jícnu.
Sharon tak zbyla jednom maminka Dorothy, s níž herečka tráví hodně času ve společné domácnosti.
Po mrtvičce z konce listopadu putovala Dorothy do nemocnice. Tři dny po atace už se zase měla čile k světu.Kromě Sharon navštěvuje Dorothy v nemocnici i Kelly.+ 3 fotky+ 4 fotky

Velké starosti prožívá v těchto dnech Sharon Stone (62). Její maminka Dorothy (88) prodělala mozkovou mrtvici, po níž skončila v nemocnici. Hollywoodské star se tak oživily vzpomínky na hororový příběh, který před 20 lety prožila na vlastní kůži.

Tereza Švandová
Tereza Švandová 09. 12. 2021 09:00

Sharon si s maminkou vždycky velmi rozuměla, ač Dorothy rozhodně nepatřila k útlocitným ženám a své čtyři děti vychovávala velmi spartánky. "Byla docela drsná. Jednou jsem se jí zeptala: Proč jsi mi nikdy nedovolila se o tebe opřít? A ona odpověděla: Protože jsem se tě snažila naučit, aby ses postavila na vlastní nohy. Později jsem pochopila, že se mě maminka takto snažila naučit lásce k sobě samé," svěřila se Stone v září magazínu Variety.

Prodělala klinickou smrt v důsledku mrtvice

A to se účetní Dorothy podle všeho podařilo. Sharon rozhodně nepatří k hvězdám stříbrného plátna, které by trpěly mindráky. Naopak. Dlouhá léta platila za nepřekonatelný sexsymbol a mohla si vybírat z přehršle filmových rolí. To se ale jednoho osudového dne změnilo.

29. září 2001 se herečce udělalo nezvykle zle. Celý svět najednou ztichl. Vnímala jen světlo, měla pocit, že padá, a setkala se s lidmi, kteří už byli dávno mrtví. Později se Sharon od lékařů dověděla, že prodělala klinickou smrt v důsledku rozsáhlé mrtvice s krvácením do mozku, které trvalo devět dní.

Během pár dní spadla až na dno

Ze žádané hvězdy Základního instinktu se tak během pár dní stala doslova troska. Nemohla pracovat a dostala se do nemalých finančních potíží. Trvalo dlouhých sedm let, než se zcela zotavila. "Měla jsem hypotéku na dům, kterou jsem nezvládla splácet. Ztratila jsem všechno," přiznala Sharon před dvěma lety časopisu Variety s tím, že se trápila jak v pracovní, tak osobní rovině. Musela například dokazovat, že je schopná se postarat o své tři adoptivní syny.

"Lidé se mnou jednali vskutku nevybíravě. Ať už šlo o jednu kolegyni z branže či soudkyni, která rozhodovala o tom, zda se dokážu postarat o děti. Málokdo si umí představit, co taková mrtvice pro ženu znamená a jak dlouho to trvá, než se člověk zotaví. Mně to zabralo sedm let," tvrdí trojnásobná máma, kterou dva roky po mrtvici opustil manžel Phil Bronstein (71) a soud mu svěřil do péče nejstaršího syna Roana (21).

Musela se postarat o umírajícího tatínka

Tím však trápení slavné herečky neskončilo. Sotva se zotavila, musela řešit další vážný problém. Jejímu tatínkovi Joeovi diagnostikovali roku 2009 rakovinou jícnu ve finálním stadiu. Herečka si ho tedy vzala i s maminkou Dorothy k sobě domů. "Utratila tisíce dolarů za to, aby vybavila jeden z pokojů nemocničním lůžkem a vším, co její tatínek potřeboval. Chtěla, aby se tam cítil co nejvíc jako doma," prozradil zdroj magazínu National Enquirer. Joe zanedlouho poté zemřel a Sharon tak zůstala jen maminka.

 

Zobrazit příspěvek na Instagramu

 

Příspěvek sdílený Sharon Stone (@sharonstone)

Nyní se bojí o maminčino chatrné zdraví

Když koncem listopadu letošního roku utrpěla Dorothy už druhou mrtvičku, oživily se herečce neblahé vzpomínky na vlastní zdravotní trable. Na Instagramu poprosila fanoušky, aby se za Dorothy modlili, a sama trávila dlouhé hodiny u jejího nemocničního lůžka. "Maminčino zdraví je naprostou prioritou. Díky bohu se za tři dny dokázala zotavit z bezvědomí až do současného stavu," napsala k fotce, kde Dorothy sedí na vozíku. Tak přejeme hodně zdraví!

Zdroje informací:

Hellomagazine.com

Dailymail.co.uk

Today.com

Indianexpress.com

Variety.com

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Související články

Další články