V podstatě jsme normální: Kostku sváděla Patrasová, podívejte se, jaký byla sexsymbol

V podstatě jsme normální: Kostku sváděla Patrasová, podívejte se, jaký byla sexsymbol
Zdroj: Marek Patek / CNC / Profimedia

Režisér filmu V podstatě jsme normální měl vhodnou adeptku na roli sekretářky Ilony vybranou rychle. V té době se v kinech objevil snímek Vrchní, prchni se slavnou scénou Dagmar Patrasové ve sprše. Její sex-appeal rozhodl o všem...

Kamil Šivák
Kamil Šivák 26. 04. 2021 11:50

Paní Nováková touží po životě ve vyšší společnosti. Vstup do těchto kruhů musí být ovšem dlážděný penězi. Přinutí proto svého neprůbojného manžela k tomu, aby provedl několik akcí na hraně zákona. To však paradoxně změní jeho povahu. Mezi podvodníky se mu nelíbí, takže se rozhodne vzít věci do svých rukou a včas zabrzdit vzestup své ženy po pochybném společenském žebříčku. Na film V podstatě jsme normální z roku 1981 se můžete podívat dnes ve 20:00 na CSFilmu.

Patrasová nahradila Veškrnovou

K tomuto přeobsazení došlo prakticky na poslední chvíli. Režisér filmu Otakar Fuka původně počítal, že do role svůdné sekretářky obsadí herečku Dagmar Veškrnovou (Havlovou). Jenomže v té době zrovna šla do kin komedie Vrchní, prchni, jež obsahovala i dnes již dobře známou scénu ve sprše, jejíž hlavní hvězdou byla Dagmar Patrasová.

 

Zobrazit příspěvek na Instagramu

 

Příspěvek sdílený Dáda Patrasová (@dadapatrasova_oficialni)

Její výkon přesvědčil Fuku o tom, že bude muset roli sekretářky přeobsadit. A udělal dobře, neboť svým rozhodnutím herečce velmi pomohl. Doslova přes noc se z ní stal sexsymbol. Nutno ale dodat, že pro Patrasovou bylo zpočátku těžké se s tím vyrovnat.

Zátěž pro Patrasovou

Popularita osoby, která je považována za sexsymbol, je vždy intenzivnější. Dagmar Patrasové se příval nových fanoušků líbil, zároveň ji to však vyčerpávalo. Především proto, že o sebe potřebovala hodně dbát, hlavně na veřejnosti. Její vzhled musel být perfektní.

„Svým způsobem to byla zátěž, ale mladý organismus se s tím vypořádal celkem dobře. Dnes se již se stresem vyrovnávám hůře,” řekla Patrasová pro TV Prima. Podíváte se znovu na scénu, kdy se herečka před kamerou svléká v průhledné podprsence?

Zdroje informací:

CS Film: V podstatě jsme normální

Český Ken Robert Paulat: Syna Andrease mi porodila náhradní matka, čekal jsem rok na dárkyni vajíčka

Český Ken Robert Paulat: Syna Andrease mi porodila náhradní matka, čekal jsem rok na dárkyni vajíčka

Související články

Další články