Vendula (45): Manžel spí se sekretářkou. Otřepaný románek, myslela jsem si. Na jejich vztahu je ale něco bizarního

Vendula (45): Manžel spí se sekretářkou. Otřepaný románek, myslela jsem si. Na jejich vztahu je ale něco bizarního
Zdroj: Freepik

Nevěra je ve spoustě vztahů běžným jevem. Nevyhnula se ani paní Vendule, která zjistila, že ji manžel podvádí se sekretářkou. Když ho konfrontovala se svým zjištěním, nestačila se divit, co dalšího se ještě o něm dozvěděla.

Natálie Volfová
Natálie Volfová 20. 02. 2021 08:30

S Filipem jsme se poznali před 20 lety. Oba jsme v té době chodili na vysokou a ani jeden jsme pořádně nevěděli, co od života chceme. Po dvou letech jsem otěhotněla a nedlouho po narození našeho prvního syna jsme se s Filipem vzali.

Snili jsme o domku za Prahou

Brzy přišel na svět i náš druhý syn a já jsem musela kromě práce doma nastoupit na poloviční úvazek v jedné reklamní agentuře, abychom měli víc peněz. Doufali jsme, že si brzo našetříme na hypotéku na malý domeček za Prahou.

Blíže našemu snu jsme se ocitli, když mého manžela nečekaně povýšili, a tím pádem dostal přidáno. „Konečně tě odměnili za všechnu tu dřinu,“ říkala jsem mu. Už jsem si v duchu malovala, jak bude náš nový domov vypadat.

Načapala jsem ho při líbačce se sekretářkou

Je tomu tak půl roku, co jsem si všimla, že se manžel začal chovat divně. Domů se vracel čím dál později a mobil téměř nepouštěl z ruky. Bála jsem se, je za tím jiná ženská. Všechny indicie tomu nasvědčovaly. A měla jsem bohužel pravdu...

Jednoho dne jsem ho šla navštívit do práce a viděla jsem, jak se líbá se sekretářkou. Nevěřila jsem vlastním očím! Takový otřepaný románek! Byla jsem nepříčetná vzteky.

Spí s ní kvůli penězům

Když manžel přišel večer domů, konfrontovala jsem ho nejen se svým podezřením, ale i s tím, co jsem viděla. Myslela jsem si, že všechno zapře, nebo že mi řekne, že se s ní rozejde. Na to, co mělo přijít, jsem ale připravená nebyla.

„Strašně jsi mě zklamal,“ křičela jsem na něj a on se k mému úděsu rozbrečel. „Já si s ní začínat nechtěl, ale dělám to pro nás,“ sdělil mi mezi vzlyky. Bizarnější ospravedlnění nevěry jsem ještě neslyšela. A to nebylo zdaleka vše. „Ona je dcerou mého šéfa a já jsem si říkal, že když s ní budu spát, obletovat ji a kupovat jí dárky, zalíbím se tím třeba i šéfovi, a ten mě povýší,“ vypadlo z Filipa.

I když si můj manžel myslí, že to dělá pro rodinu, pravda je někde jinde. Dělá to pro sebe. V mých očích po zjištění, že spí se sekretářkou kvůli penězům, ještě víc klesl, než kdyby mi řekl, že si chtěl jenom užít. A nejsem si jistá, zda s takovým mužem chci strávit zbytek života.

Text byl zpracován na základě skutečného příběhu, fotografie je jen ilustrační. Pokud máte i vy zkušenost, která vás zasáhla, a chtěli byste se s ní svěřit, napište na redakce@lifee.cz.

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Související články

Další články