Anežka (29): Manžel dostal od šéfa zajímavou nabídku. Má to háček, který se mi nelíbí

žena
Zdroj: Freepik.com

Anežka by pro svého manžela udělala první a poslední. Věděla, jak moc v práci usiluje o povýšení. Jednou dostala pozvání, aby s ním šla na jeho pracovní večeři s kolegy. Byl tam i šéf, který mohl Robertovi pomoci, aby se dostal na vyšší místo. Přišla od něj velmi nečekaná nabídka pro splnění jeho snu. S čím přesně jeho nadřízený přišel?

Šárka Žižková
Šárka Žižková 04. 10. 2020 16:30

Můj manžel Robert (34) pracuje jako vedoucí jednoho oddělení. Má pod sebou zhruba deset lidí. Práce ho baví, ale vždycky snil o tom, že bude na vyšších místech. Potenciál mu nechybí. Nedávno dostal možnost si svůj sen splnit, má to ovšem jeden háček.

Večeře s jeho kolegy

Roberta v práci čekala jedna důležitá pracovní večeře, kam měl každý možnost přijít se svým partnerem. Nadšená jsem z toho nebyla, ale věděla jsem, jak mu na tom záleží, tak jsem na to kývla. Musela jsem si sehnat vhodné šaty a trochu víc se upravit. Večeře totiž probíhala v luxusní restauraci.

Nikdy jsem na tak magickém místě nebyla. Podnik byl velmi komorního charakteru a já se tam ke svému údivu cítila velmi dobře. Robertovi kolegové byli přátelští, jako bych je znala roky. Jeho šéf Radim přišel jako poslední, byl to hodně pohledný chlapík v tom nejlepším věku.

Šéf byl zábavný muž

S každým jsem prohodila pár slov, ale Radim u mě seděl podezřele dlouho. Byl zábavný a poměrně dost přítulný. Přikládala jsem to alkoholu a tomu, že ví, že je to pěkný chlap. Koneckonců i mně to lichotilo, že se mi dvoří. Když se večer chýlil ke konci, bylo mi to skoro líto. A to jsem původně vůbec nechtěla jít.

Robert mi doma poděkoval, chovala jsem se prý velmi na úrovni. Já ten pocit neměla, ale nechala jsem ho v tom. Svěřil se mi, že mu Radim řekl, že má pro něj zajímavou pracovní nabídku, ale zadarmo to nebude. Těšil se druhý den do práce, protože mu šéf chtěl okolnosti přiblížit.

Na mně stojí, zdali dostane vysněné místo

Moc jsem Robertovi úspěch přála, je neskutečný dříč a zaslouží si lepší místo. Sama jsem byla zvědavá, co mi řekne, až přijde z práce. Hned ve dveřích jsem na něj spustila z legrace: ,,Tak co miláčku, už je z tebe ředitel?“ Robert se tvářil velmi zvláštně a jen řekl: ,,Posaď se, musím ti něco říct.“ Znělo to dost temně, tak jsem hned poslechla.

,,Radim mi slíbil místo manažera na jiném patře, kde bych dělal to, co jsem vždy chtěl. Má to ale jednu podmínku," zašeptal. ,,Tak ven s tím,“ naléhala jsem. ,,Radim po mně chce, teda spíš po tobě, aby ses s ním vyspala.“ Málem mi spadla brada. ,,Co prosím?“ vykřikla jsem. ,,To se snad zbláznil, to neudělám.“ Jenže Robert mlčky seděl a pak se zeptal: ,,Ani kvůli mně?“,,Právě kvůli tobě, ale i kvůli sobě, nejsem žádná holka na jednu noc.“

Robert mi řekl, že dostal čas týden, aby se vyjádřil, co já na to. Pokud do toho půjdu, dostane své vysněné pracovní místo a královský plat. Chci, aby byl šťastný, ale nevím, zdali tohle dokážu.

Text byl zpracován na základě skutečného příběhu, fotografie je jen ilustrační. Máte podobnou zkušenost? Svěřte se nám se svým příběhem, napište na redakce@lifee.cz. 

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Související články

Další články