Evžen (39): Kvůli covidu praskla moje dlouholetá nevěra. Milenku vyhodil manžel a zaklepala u nás

muž, telefon
Zdroj: Freepik.com

Evžen se stejně jako většina z nás ocitl doma, protože všude řádí koronavirus. Vedl vcelku normální život. To, že má pár let milenku, jeho žena netušila. Jakmile to milence začalo doma skřípat, nenapadlo jí nic lepšího, než se obrátit na Evžena. Jak to celé unesla manželka pana Evžena?

Šárka Žižková
Šárka Žižková 24. 10. 2020 16:30

Jsem ženatý s Věrkou něco přes patnáct let. Důvodem mé nevěry není její chyba. Myslím, že je velmi vzornou manželkou a matkou našich dětí. Milenku mám spíš jen jako takové zpestření. Žádné city v tom nejsou.

Jednou týdně k milence

Když se na jaře ukázalo, že situace s koronavirem je vážná, trochu jsem se zapotil.  Najednou jsme byli s Věrkou doma, děti školou povinné také. Nakonec jsem viděl, že se nemám čeho bát. Měl jsem více času na děti a sledovat, co všechno mi doma utíká. Doma se mi líbilo. Jen mi do toho moc nezapadala milenka Jana. Po týdnu mi začala psát, jak jí je smutno a kdy se uvidíme. Též se mi zastesklo po sexu s ní.

Doma jsem si vymyslel, že potřebuji na otočku do práce. Věra to chápala a ještě mi s sebou udělala svačinu. Já jel k Janě, naložil ji do auta a jeli jsme se pomilovat k lesu. Do práce jsem samozřejmě nejel, ale Věra mi věřila natolik, že mě nepodezírala. Vypadalo to, že celý ten nouzový stav skvěle zvládneme. Jednou týdně jsem odjel za Janou. Domů jsem se vracel ke své rodině a myslel si, jak mi to vše krásně vychází.

Milenka měla problémy doma

Jakmile se některá opatření uvolnila a my šli do práce, ulevilo se mi. Věra měla dost svých starostí, takže jsem byl poslední, na koho by se zaměřovala. Já jezdil dál s Janou do hotýlků, jako před nouzovým stavem. Uběhlo léto, my jezdili po výletech a já se cítil jako král, že jsem to celé utáhl.

Bohužel, čísla pozitivně nakažených rostla a my věděli, že budeme zase doma. Jana se mi jednou svěřila, že to mají doma dost nalomené z jara. Bylo mi to celkem jedno, protože jsme k sobě neměli závazky ani povinnosti. Mně to doma klapalo a o to šlo. Netrvalo to dlouho a opět jsme byli celá rodina doma.

Jana mi ale začala místo psaní více volat. Hovory mohly pro Věru působit dost podezřele. Musel jsem tomu zamezit, jinak mě čekal veliký problém. Jel jsem za Janou, abych jí vysvětlil, že tohle nemůže. Už nebyla plná pochopení a mluvila o tom, že se chce její manžel rozvést, má jí prý plné zuby.

Nakonec k nám přišla s kufrem

Apeloval jsem na ní, aby se doma začala více snažit. Vnutil jsem jí myšlenku, že je to jen tím, že jsou spolu více doma. Doufal jsem, že nemá v plánu udělat nějakou hloupost, která by mě mohla též poznamenat. Chtěl jsem se od ní raději distancovat.

Na to už bylo pozdě. Jednoho dne u nás zazvonila s kufrem v ruce. Jako na potvoru šla otevřít Věra. ,,Kdo jste? Co tady chcete?"zeptala se Jany. ,,Mám poměr s vaším mužem.“ Letěl jsem ke dveřím, abych to nějak zachránil. Věra ji pozvala dovnitř a celé si to vyslechla. Janu její manžel skutečně vyhodil. Nenapadlo jí nic lepšího, než zničit i můj život. Můžu si za to sám. Na rozvod zatím nedošlo, ale Věru jsem ztratil. Té nevěry bylo příliš.

Text byl zpracován na základě skutečného příběhu, fotografie je jen ilustrační. Máte podobnou zkušenost? Svěřte se nám se svým příběhem, napište na redakce@lifee.cz.

 

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články