Alkohol jí ničí kariéru i rodinné vztahy! Připomeňte si opilecké výstřelky Dagmar Patrasové, která dnes slaví narozeniny

Její láska k vínu je zřejmá.
Zdroj: archiv eXtra.cz
Po alkoholu dělá Dáda nepředložené věci.Její láska k vínu je zřejmá.Její láska k vínu je zřejmá.Její láska k vínu je zřejmá.+ 11 fotek+ 12 fotek

V devadesátých letech se stala královnou dětských srdcí díky růžové žížale Jůlii. Na její písničky pak tancovala i další generace malých neposedů. V poslední době se jí ale moc nedaří. Ztrácí posluchače, práci, odvracejí se od ní i její nejbližší. Na vině je alkohol, který si Dáda ráda dopřeje.

Lenka Chvostová
Lenka Chvostová 27. 04. 2019 08:00

V mládí patřila mezi nejkrásnější české herečky. Její půvab mohli diváci ocenit v mnoha filmech a seriálech, kde se párkrát objevila dokonce i bez šatů. Určitě si vzpomínáte na Návštěvníky nebo na legendární sprchovací scénu v komedii Vrchní, prchni!

Alkohol jako berlička v těžkém období

Pít začala zpěvačka a moderátorka dětských pořadů v době, kdy záhy po sobě přišla o oba rodiče. Na sklonku roku 2000 tragicky zemřela její maminka, kterou přejelo auto, o necelé tři roky později odešel i její tatínek. Patrasová smrt milovaných rodičů nesla těžce, není divu, že svůj smutek čas od času řešila alkoholem.

Nepomohly jí ani časté zálety manžela Felixe Slováčka, který, jak je známo, má oblibu v ženách. Když se ale před téměř pěti lety „provalil“ jeho vztah s Lucií Gelemovou, bylo toho na Dádu už příliš. Po alkoholu tak sahala stále častěji.

Bouračka cestou na představení

Stále v paměti nejspíš budete mít nehodu, kterou Patrasová zavinila o vánočních svátcích. Ve dvě odpoledne se na pražských Vinohradech, nedaleko od domova, srazila s jiným autem. Nadýchala 2,5 promile. I když zpočátku tvrdila, že alkohol nepila a jde jen o „zbytkáč“ z předchozího dne, ani ne tři týdny nato v rozhovoru pro magazín Sedmička potvrdila, že vše bylo jinak.

„Ano, pila jsem. Otevřela jsem víno. A přiznávám, že jsem pila hodně. Byla to jedna z největších pitomostí, které jsem v životě udělala. Nevím, jak mě mohlo napadnout řídit po flámu. Někdy nad ránem jsem si šla lehnout, nemohla jsem usnout, a když jsem konečně usnula, probudil mě syn s tím, že dnes hrajeme,“ řekla Patrasová. To vše kvůli tomu, že Slováček na Instagram umístil fotografii u stromečku v Českých Budějovicích s milenkou.

Divadlo Hybernia, v němž hrála hlavní roli v představení Sněhová královna, ji okamžitě z představení vyškrtlo. "Dohodli jsme se jako producenti, že ve zbylých představeních, která máme do konce února odehrát, paní Patrasová hrát nebude. Termíny pokryjí její alternace," řekla tenkrát za produkční firmu Lenka Pixová.

Další nejznámější alkoholické excesy

V roce 2017 zase přebrala na tiskové konferenci televize Prima, která se konala v pražské zoo. Bylo to v srpnu, sluníčko pálilo a Dáda tak nějak zapomněla počítat skleničky vína. Samou láskou pak skoro umačkala hada, který měl stejné jméno jako její manžel.

O dva roky dříve zase kvůli vypitému alkoholu nezvládla své emoce na otvíračce jednoho masážního salonu v Praze. Stačilo, že viděla manžela Felixe bavit se se sklenkou vína v ruce s Kateřinou Kristelovou. „Když přišla Dáda a viděla to, popadl ji amok! Začala na Katku křičet, proč už i ona svádí jejího muže! Prý si myslela, že jsou kamarádky, ale teď vidí, že je další v řadě po Gelemové,“ popsal Dádin výstup očitý svědek.

V roce 2007 se zase alkoholem posilnila před vánočním vystoupením pro děti v Prostějově. Pohotoví rodiče pak zveřejnili video, z nějž je patrné, že Dáda není tak úplně v kondici. Popletla si dokonce Santu Clause s tehdejším prezidentem Václavem Klausem. „Byli jsme z toho dost v rozpacích. Bylo vidět, že není ve formě, pletl se jí jazyk a blábolila nesmysly, byly to vyhozené peníze, snad si děti ničeho nevšimly,“ rozčilovali se tehdy někteří z rodičů. Patrasová ale tvrdila, že šlo jen o reakci na silné prášky proti bolesti.

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Související články

Další články