Iveta Bartošová by oslavila 55. narozeniny. Svůj život skončila stejně jako její první a celoživotní láska Petr Sepeši

Iveta Bartošová by oslavila 55. narozeniny. Svůj život skončila stejně jako její první a celoživotní láska Petr Sepeši
Zdroj: Showpix.cz
Jiří Pomeje byl prvním manželem Ivety Bartošové. Jako princ na bílém koni si přijel pro princeznu, ale v kapse  bohužel měl, na rozdíl od skutečných princů, prázdno. Právě finanční problémy prý stály i za krachem tohoto manželství.Ladislav Štaidl byl otcem Artura, jediného syna Ivety Bartošové.Zdeněk Podhůrský byl partnerem Ivety Bartošové dva roky. Zpěvačka mu vyhrožovala sebevraždou, pokud se s ní rozejde, ale ani to neudrželo pár pohromadě.S Rudolfem Hrušínským nejmladším prožila Iveta Bartošová krátký románek, který byl ale poslední kapkou pro jejího tehdejšího partnera Ladislava Štaidla.+ 2 fotky+ 3 fotky

Iveta Bartošová by se 8. dubna dožila 55 let. Život zpěvačky a trojnásobné držitelky ocenění Zlatý slavík nebyl žádná pohádka. Deprese, alkohol a neúspěšná snaha najít muže, který by vedle ní stál a držel ji nad vodou, ji přivedly až k nešťastnému rozhodnutí. Svůj život ukončila pod koly vlaku – stejně jako před lety její velká celoživotní láska Petr Sepéši…

Zdeňka Nezbedová
Zdeňka Nezbedová 08. 04. 2021 07:30

Životem nešťastné zpěvačky Ivety Bartošové prošlo mnoho mužů. Když byla krásná, slavná a okouzlující, padali jí k nohám tak nějak přirozeně. Pak ale přišla doba, kdy byla soustavně na pokraji zhroucení, pila víc, než bylo zdrávo, nebyla schopná ani logicky skládat věty. A pak se objevil další druh mužů – zachránců. Ať už se skutečně snažili bývalou hvězdu zvednout zpátky na nohy, nebo jen vytěžit poslední zbytky zájmu veřejnosti, nikomu z nich se nepodařilo nemocné zpěvačce skutečně pomoci. A podle toho to také dopadlo...

První láska na celý život

První a také nezapomenutelnou láskou citlivé zpěvačky byl zpěvák Petr Sepéši. O tom, nakolik šlo o lásku oboustrannou, se hodně mluvilo stejně jako i o dalších vztazích přelétavého Sepéšiho. Jedno je ale jisté, v srdci zpěvačky zůstal až do konce jejího života, přestože ten jeho skončil už dva roky po jejich seznámení. Došlo k tomu na železničním přejezdu, který se rozhodl zdolat dřív, než přijede vlak. Dokonce se spekulovalo o tom, že možná šlo o pokus o sebevraždu. Ivetu jeho smrt zasáhla tak silně, že se blízcí přátelé a rodina obávali o její duševní zdraví. Není vyloučeno, že zpěvaččiny pozdější problémy začaly právě tehdy.

 

Zobrazit příspěvek na Instagramu

 

Příspěvek sdílený Iveta Bartošová (@ivetabartosova.fp)

Artur Štaidl

Ani vztah s Michalem Penkem nevydržel Ivetě Bartošové dlouho, i když z jejího pohledu šlo znovu o osudovou lásku, alespoň to tak prezentovala. Penk ji ale rychle vyměnil za exotickou krásku. Jakmile se Iveta vyrovnala s rozchodem, otevřel se prostor pro další vztah, který byl dokonce korunován narozením syna Artura. Zpěvaččiným vyvoleným byl tentokrát Ladislav Štaidl. I tady se ale objevil „drobný” problém. Ladislav Štaidl byl ženatý a tak to zůstalo po celou dobu jejich vztahu, který byl nejdelší ve zpěvaččině životě. Krátký románek s Rudolfem Hrušínským nejmladším ale lásku ukončil, což málem nepřežila. Svému již bývalému partnerovi vyhrožovala, že si vezme život. Tehdy toto rozhodnutí naštěstí nedovedla do konce.

Krátké známosti Ivety Bartošové

Dalo by se říct, že se žena po tolika nezdarech už poučí, ale Iveta Bartošová to štěstí zkrátka neměla. Dokonce se prý stala obětí únosu, kdy ji věznil vrah Roman Tříska. Později se několik měsíců potkávala se slovenským hercem Karlem Csinou, ale v tomto vztahu už sehrál roli její příklon k alkoholu. Snad chtěla změnit prostředí, možná se „jen” znovu, jak bylo pro ni přirozené, na první pohled zamilovala, ale jejím životem prošel i člověk, který neměl se světem koncertních pódií nic společného. Ani láska s Danielem Bartákem však nevydržela déle než jednu zimu. Ivetě se kromě dalšího vztahu znovu zhroutil svět. Ale pořád nebyl všem dnům konec.

Dva roky rozchodů a smiřování

Dalším na seznamu lásek Ivety Bartošové, která stále toužila najít toho osudového, byl Zdeněk Podhůrský. Kromě něj byl už ale ve hře alkohol, a to v míře, kterou Podhůrský nehodlal tolerovat. Vztah opět skončil krachem, a to i přesto, že se nešťastná Iveta pokusila o sebevraždu. Tou se ostatně snažila řešit i další rozchod s veterinářem Romanem Hankem, který se jí skutečně snažil pomoci od závislostí. Ani on ale nakonec nemohl unést její problémy.

Jako princezna...

Mohl Ivetě Bartošové v jejím psychickém rozpoložení přinést štěstí vztah s po uši zadluženým Jiřím Pomejem? Asi těžko, i když se dá předpokládat, že v den, kdy se prvně ve svém životě skutečně vdávala, byla Iveta snad doopravdy šťastná. Pro princeznu si přijel princ na bílém koni, co na tom, že svatbu musel zaplatit někdo jiný. Jenomže po dvou letech došlo k rozvodu a zpěvačka potřebovala znovu zachraňovat. Tentokrát se o ni postaral skutečný šlechtic – italský hrabě (snad) Domenico Martucci. A znovu byly problémy, znovu skandály a na scéně se objevil Zdeněk Macura, zastánce týraných žen a celoživotní obdivovatel Ivety Bartošové. Ani ten ale dlouho nepobyl, i když se zoufale snažil o popularizaci jejich vztahu.

 

Zobrazit příspěvek na Instagramu

 

Příspěvek sdílený Zdenek Macura (@zdenekmacura)

Poslední muž Ivety Bartošové

Po Zdeňku Macurovi se už objevil poslední muž ve zpěvaččině životě – Josef Rychtář, její druhý skutečný manžel. O jeho povaze se říkalo hodně, zejména Rychtářova bývalá manželka mohla hodně vyprávět, ale Iveta byla znovu zamilovaná. Josef Rychtář se jí pokoušel dostat znovu na výsluní, snad skutečně pro její dobrý pocit, snad pro výdělek, ale Ivetě to rozhodně neprospívalo. Potácela se mezi alkoholem, prášky, špatným a ještě horším obdobím, až to skončilo tak, jak to vlastně asi skončit bohužel muselo. V nestřežený okamžik se vytratila z domu a udělala to, o čem v životě už několikrát přemýšlela.

Konec jako Petr Sepéši

V osmačtyřiceti letech ukončila svůj život. A jak? V tuhle chvíli se musíme vrátit na úplný začátek – k její první velké lásce Petru Sepéšimu. Stejně jako on také Iveta Bartošová zemřela pod koly vlaku. Byla to náhoda? Pravděpodobně ne. Zpěvák, k němuž v mládí upínala všechny své naděje, s ní byl celý zbytek života. I v posledních vteřinách Ivety Bartošové...

Zdroje informací: 

Wikipedia.org: Iveta Bartošová

CSFD.cz: Iveta Bartošová

Český Ken Robert Paulat: Syna Andrease mi porodila náhradní matka, čekal jsem rok na dárkyni vajíčka

Český Ken Robert Paulat: Syna Andrease mi porodila náhradní matka, čekal jsem rok na dárkyni vajíčka

Související články

Další články