Hvězdný herec Russell Crowe. S kariérou mu pomohla jeho láska Sharon Stone, pak se rozešli

Hvězdný herec Russell Crowe. S kariérou mu pomohla jeho láska Sharon Stone, pak se rozešli
Zdroj: TV Nova
Robin Hood je britsko-americký akční film z roku 2010 režiséra Ridleyho Scotta. Hlavní roli ztvárnil Russell Crowe, který ve snímku vystřelí pouhých patnáct šípů.Postavu Robina Hooda měl původně ztvárnit Christian Bale.Jméno Robin Hood zazní ve filmu jen jednou, a to ještě na jeho samotném konci.Russell se za roli Robina Hooda mohl těšit na krásných dvacet milionů dolarů.+ 6 fotek+ 7 fotek

V začátcích své kariéry neměl dnes hvězdný hollywoodský herec Russell Crowe na růžích ustláno. Zvažoval dokonce, že se kvůli financím vrhne do erotického průmyslu. Pak se dal ale dohromady s herečkou Sharon Stone...

Kamil Šivák
Kamil Šivák 08. 02. 2020 15:12

Zda bylo Russellovo rozhodnutí vstoupit do herecké branže správné, to se můžete, mimo jiné, přesvědčit ve filmu Robin Hood. Dokáže tento bývalý bezvýznamný lučištník královské armády nastolit na britských ostrovech znovu spravedlnost a právo? Nebo podlehne nerozhodnému králi Janovi a jeho našeptávači Gisbornovi, jenž tajně osnuje francouzskou invazi do království? Dobrodružnou podívanou Robin Hood dnes ve 20:00 vysílá TV Nova.

Vztah se Sharon Stoneovou

Zatímco jiní by se museli dvořit pěkně dlouhou dobu, než by se jim podařilo ulovit hvězdu typu Sharon Stoneové, Russellovi byla naservírována na stříbrném podnose. Seznámili se v roce 1993, kdy byla Sharon čestným hostem na filmovém festivalu v Sydney. "Tehdy mi někdo řekl, že je Sharon do mě blázen. A tak jsme si začali," vzpomínal později herec.

Rozhodnutí to bylo bezesporu správné, protože, jak sám přiznává, mu Sharon sehnala roli ve westernu Rychlejší než smrt. Paradoxní ale je, že po skončení natáčení se rozešli. Crowe to ale stejně vyhrál, už se o něm totiž vědělo. A to předtím zvažoval kariéru v erotickém průmyslu.

Přísná dieta

V továrně na sny nemá protekce očividně hlavní slovo. Aby herec dostal roli ve filmu Gladiátor, musel radikálně zhubnout – a hlavně nabrat svalovou hmotu. Zadýchaného a upoceného tlouštíka producenti určitě nehledali. A tak začaly pravé galeje. Bylo to buď a nebo.

"Byl jsem hodně tlustý a nařízená dieta vůbec nezabírala. Filmařům se mnou došla trpělivost, a tak mě odvezli na jeden odlehlý ranč, kde jsem se musel denně starat o stádo krav a dělat další těžkou a špinavou práci. Každopádně mi to pomohlo. Tím, že jsem si pořádně máknul, mi narostly doslova železné svaly," vysvětlil Russell svou přípravu na roli gladiátora.

PODÍVEJTE SE DO GALERIE NA ZAJÍMAVOSTI O FILMU ROBIN HOOD:

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Související články

Další články