Putovní bunda Lucie Šlégr (40): Díky ní jsme se usmířily s Agátou Hanychovou, říká modelka

Putovní bunda Lucie Šlégr (40): Díky ní jsme se usmířily s Agátou Hanychovou, říká modelka
Zdroj: Se souhlasem Lucie Šlégr
Před dražbou byla cena bundy 5 000 korun, Lucie Šlégr ji nakonec získala za 16 000 korun.Takto vypadá bunda z dílny Máma tobě zepředu.Teď je z ní putovní bunda, která koluje mezi úspěšnými Češkami.Agáta Hanychová a Lucie Šlégr spolu dlouhé roky nemluvily. + 3 fotky+ 4 fotky

Modelka Lucie Šlégr přišla se zajímavou formou pomoci Ukrajině. Vydražila džínovou bundu s nápisem Není mi to Put(i)na, která teď putuje mezi jejími kamarádkami. Každá dívka, která ji na jeden den oblékne, posílá také 1 000 korun organizaci Člověk v tísni. Lucie Šlégr prozradila Lifee.cz, že se díky této bundě po dvaceti letech usmířila s Agátou Hanychovou.

Veronika Nováková
Veronika Nováková 14. 04. 2022 15:00

Modelka Lucie Šlégr si Instagram založila poměrně nedávno, ale právě díky jeho síle teď narazila na originální způsob pomoci válkou zasažené Ukrajině. Webu Lifee.cz prozradila, na jakém principu její putovní džínová bunda funguje.

Lucie Šlégr vydražila bundu za 16 000 korun

„Dostala se ke mě skrze Instagram zpráva, že švadlenka Máma tobě vyrobila bundu s nápisem Není mi to Put(i)na, kterou chtěla vydražit. Výtěžek z prodeje měl jít na pomoc Ukrajině skrze Člověka v tísni. Do této dražby jsem se zapojila a chtěla jsem ji vyhrát za každou cenu," vypráví modelka, která bundu nakonec opravdu získala. Zaplatila za ni 16 000 korun. „Od prvního okamžiku, co jsem tu bundu spatřila, jsem věděla, jak velký má potenciál. Řekla jsem si, že je škoda, aby zůstala jen u mě. Teď je tahle džínová bunda putovní."

Konec sporu s Agátou Hanychovou

Bundu teď každý den obléká jiná dívka, která zároveň posílá 1 000 korun nadaci Člověk v tísni. Lucie Šlégr oslovila své známé a kamarádky, mezi kterými jsou modelky, sportovkyně nebo zpěvačky. Bundy se ujala například gospelová zpěvačka Leona Gyöngyösi a nedávno ji oblékla také Agáta Hanychová. S tou má Lucie Šlégr pohnutou historii, kterou teď společně napravily.

 

Zobrazit příspěvek na Instagramu

 

Příspěvek sdílený Lucie Šlégr (@lucieslegr)

„S Agátou jsme v roce 2005 soutěžily ve stejném ročníku Miss a já ho tenkrát vyhrála. Tenkrát jsme opravdu neměly dobré vztahy, protože Agáta byla hodně ambiciózní a skončila na třetím místě," vzpomíná Lucie Šlégr na historický spor. „Chápu to, všechny jsme chtěly vyhrát. Řekla to i veřejně, že mě nesnáší. A práce s ní byla hodně komplikovaná."

Teď jsou z nich kamarádky

Dlouhých patnáct let nebyly v kontaktu. „Postupem času se z nás staly mámy, přišly svatby a rozvody, prostě všechno, co život přináší. Agáta i já jsme za tu dobu zmoudřely a posunuly se někam jinam."  Teď je všechno jinak - právě díky Instagramu, přes který Lucie oslovila Agátu. Na její zprávu zareagovala prakticky okamžitě a nápad s bundou se jí moc líbil. Najednou jsme fungovaly tak, jako bychom se potkávaly každý měsíc na kafi," popisuje Lucie návštěvu u Agáty.

Výzva pro movité podnikatele

„Přijde mi smutné, že se solidarita s Ukrajinou v naší společnosti začíná vytrácet. Já v tom budu pokračovat a doufám, že takto pošleme co nejvíce peněz," míní modelka a zároveň nastiňuje, jaké má s bundou další plány. „Líbilo by se mi, kdyby se objevil nějaký ukrajinský podnikatel, který dlouhodobě žije v České republice, a který by tuhle bundu na konci znovu vydražil," uvažuje Lucie Šlégr. „Za ty peníze by mohl na oplátku pomoci třeba nějaké české mamince, která je ve špatné finanční situaci." Pomoc by podle modelky měla být vzájemná.

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Související články

Další články