Agáta Hanychová promluvila o soužití s chlapy: Nesmíte se z nich zbláznit

Modelka Agáta Hanychová přijala pozvání Miluše Bittnerové do talkshow Na kafeečko.Agáta Hanychová promluvila o svém novém příteli a také o tom, jaké vztahy mezi sourozenci panují v její velké rodině.Moderátorce Miluši Bittnerové modelka prozradila, že si poslední dobou připadá stará a unavená. Na jejím vzhledu to však není znát a Agáta Hanychová naopak působí velmi vyrovnaným dojmem.Modelka Agáta Hanychová si prošla divokým obdobím rozvodu, dnes je šťastně zamilovaná do chirurga Andreje. + 6 fotek+ 7 fotek

Modelka a celoživotní rebelka z povolání Agáta Hanychová (36) přijala pozvání moderátorky Miluše Bittnerové do talkshow Na kafeečko. Promluvila nejen o svém novém vztahu s chirurgem Andrejem Nikem, ale také o početné rodině. Jaký vychází s adoptivními sourozenci?

Veronika Nováková
Veronika Nováková 06. 04. 2022 09:00

Modelka Agáta Hanychová přijala pozvání moderátorky Miluše Bittnerové do talkshow Na kafeečko. Rozpovídala se nejen o své nové lásce, chirurgovi Andreji Nikovi, ale také o své velké rodině.

Modelka má celkem třináct sourozenců, přičemž dva z nich, Markétu a Jana, její matka Veronika Žilková adoptovala. Milušku Bittnerovou proto zajímalo, zda si k nim Agáta musela hledat cestu a zda u nich také funguje sourozenecká rivalita. S kým z rodiny si manekýna nejlépe rozumí?

O příteli Andreji Nikovi

Nechci to vůbec slyšet, ale Agáta nám teď řekla, že stárne?

Tak určitě, jsem s tím smířená.

Tak teď se mi všechno hroutí. Agáta nešpulí a prohlásí, že stárne.

Jsem unavená.

Také máte strašně dlouho nějakého muže. Četla jsem, že není z branže a je doktor.

Protože už jsem stará, tak vím, kde si vybírat. Je chirurg.

Jaké to je, to sžívání?

On má ještě svůj byt, protože má také dvě děti. Kdybychom to spolu nijak nekombinovali, tak bychom se vlastně vůbec neviděli. Doktoři jsou vážně hodně v práci. Já si myslela, že herci pracují hodně, ale to teda vůbec.

Navíc doktoři opravdu pracují.

Ještě jsem nezažila nikoho, kdo takhle pracuje. Třeba mi o půl desáté řekne, že si jde lehnout. A já: ,Proč? Vždyť začíná večer.' A on: ,Miláčku, ale já vstávám o půl šestý.' Takže o půl šesté vstává, v šest odjíždí ze Suchdola, aby byl v sedm na vizitě v nemocnici. Takže je to pro mě něco úplně jiného. Sžíváme se a je to samozřejmě těžké. Občas jsou tam úplně rozdílné věci, ale to by asi bylo stejné, i kdybych chodila s automechanikem. Naštěstí v koupelně je to v pohodě, protože chlapi toho moc nepoužívají a doktoři už vůbec ne. Na rozdíl od těch metrosexuálů, se kterými jsem chodila dřív, mi tam opravdu tolik místa nezabral.

To nesmí ani přitlouct poličky, musí dávat pozor na prstíky.

No právě. S mámou jsme něco stěhovaly a já jí říkám: ,Prosím tě, nech to, to Andrej odtáhne.' A ona: ,Prosím tě, vždyť je to chirurg!'

Tak ať třeba vyšívá, ne?

To by se mohl píchnout do prstu. Ne, on je v tomhle normální. Minule, když štípal třísky, protože jsem si chtěla roztopit v krbu, tak si vzal rukavice. Ale tak zase je šikovnej s těma nástrojema. Na každého chlapa se musí brát nějakým způsobem ohled, ale zase si myslím, že se z nich nesmíme úplně zbláznit.

O velké rodině

Jste z velké rodiny a to člověka ovlivní. Jako nejstarší sourozenec jste se musela umět postarat o ostatní. Musela jste si ze začátku hledat cestu k dětem, které byly osvojené?

Jsem jedináček, což se o mně moc neví, protože máma s tátou měli opravdu jenom mě. Já si přála, aby to tak zůstalo, ale bohužel se to nepovedlo. Takže dohromady mám třináct sourozenců a nikdy jsem neměla pocit, že bych k nim musela hledat cestu. Třeba se ségrou teď moc nemluvím a hádáme se, protože je v pubertě. Ne, dělám si srandu. Se ségrou mám asi nejbližší vztah, protože je to holka a je u mámy. Se sourozenci, kteří byli u mámy, mám mnohem bližší vztah než s těmi, kteří byli u táty. Ale to je jasné, protože jsem je častěji vídala. Ale jinak - my se dokážeme semknout, když má někdo z nás problém. To se prostě spojíme a pomůžeme si.

To chápu. Ale když vám bylo třeba třináct, tak už tam byli mladší sourozenci.

Měla jsem je úplně stejně nerada. Jak ty z děcáku, tak své vlastní bratry.

Takže to byla normální sourozenecká rivalita.

Přesně tak, úplně stejná. My jsme to ani nevnímali, že byli adoptovaní. Máma šla pro jednu holčičku, tříletou, a přišla se dvěma velkými dětmi. Ségra šla ke mně do pokoje, brácha šel k bráchovi. Takže já rozdělila pokoj. Nevím, asi to tak máme v sobě po mámě. Nikdy by mě nenapadlo říct: ,Maminko, ty sis tady někoho osvojila a nás jsi odstrčila.'

Ale reakce by to byla přirozená.

Byla by přirozená, ale my jsme v tomhle podobní, jako křesťanská rodina. Jsme vychovaní k pomoci bližnímu. Takhle to u nás funguje.

Takže se všichni dodnes vídáte, to je skvělé!

Občas by ke mně bráchové mohli chodit méně. Chodí se najíst a nakoupit si. A já říkám, že jsem taková jejich samoobsluha. To je vždycky: ,Ségra, jdeme náhodou kolem.' A přijdou rovnou do té lednice a začnou si sami nabízet. Vědí, že já mám vždy nakoupeno a vždy se u mě dobře najedí, takže je tam mám často.

Celou zpověď Agáty Hanychové najdete v úvodním videu. Co dalšího prozradila?

  • Proč už nešpulí rty a má pocit, že stárne
  • Jak vzpomíná na třetí místo v Miss
  • Proč se rozhodla vypěstovat image zlobivé holky
  • Proč má depresi
  • Jak se vypořádala s full-time prací na Instagramu
  • Jak vypadá její jídelníček a proč by ho nikomu nedoporučovala
  • Co servíruje svým dětem a proč jim téměř nic nezakazuje
  • Jak pomáhá Ukrajině

Zdroj náhledové fotografie k článku: Lifee.cz/talkshow Na kafeečko

Související články

Další články