Rozchody českých celebrit v roce 2021: Absolonovou pobouřily dluhy, Brzobohatou nevěra

Rozchody českých celebrit v roce 2021: Absolonovou pobouřily dluhy, Brzobohatou nevěra
Zdroj: Showpix
Kazma Kazmitch a Andrea Kalousová tvořili hezký pár. Jenže sázka na bouřliváka missce nakonec nevyšla, rozešli se nicméně v dobrém.
Taťána a Ondřej Gregor Brzobohatí netvoří pár už od léta, rozchod ale oznámili až před Vánoci. Důvodem byla muzikantova nevěra.
Pohledný pár Marek Lambora a Andrea Bezděková se údajně rozešel kvůli nabitým diářům. Spekuluje se ale i o modelčině nevěře.
Monice Absolonové s Tomášem Hornou se staly osudnými dluhy bývalého hokejisty, přes které se zpěvačka nedokázala přenést.+ 5 fotek+ 6 fotek

Rozchod není nikdy příjemná záležitost, obzvlášť pokud jste známou osobností. Místo nervydrásajícího čekání, kdy novináři tuto senzaci odhalí, je v posledních letech trendem se s rozpadem vztahu raději svěřit na sociálních sítích. Které slavné páry tak letos učinily?

Veronika Nováková
Veronika Nováková 30. 12. 2021 09:00

Nejen Taťána a Ondřej Gregor Brzobohatí, ale třeba i Monika Bagárová či Monika Absolonová letos ukončili své dlouholeté vztahy. Veřejnost se o jejich rozchodech dozvěděla prakticky až v momentě, kdy je zainteresovaní oznámili na sociálních sítích. A kdo další letos přiznal konec vztahu?

Monika Absolonová a Tomáš Horna

Začátkem května oznámila Monika Absolonová rozchod s hokejistou Tomášem Hornou, se kterým vychovává syny Matouše a Tadeáše. Důvodem rozchodu není nevěra, jak se mnozí fanoušci domnívali, ale Tomášovy velké dluhy, které se před Monikou dlouho pokoušel tajit.

„S každou informací o tom, co mi Tomáš dělal za zády, a že se každý den dozvídám nové a nové věci, přichází úleva, že už spolu nejsme. Smutek se přetavuje v úžas nad tím, že jsem netušila, co se odehrává. Lidé mi začali říkat: Věděla jsi tohle, tohle, tohle? A já koukám jako blázen. Přichází ujištění, že jsem udělala správně. Už mě nic nepřekvapí a nic mi neublíží. To jsem přesvědčená," oznámila zpěvačka na sociálních sítích.

Taťána a Ondřej Gregor Brzobohatí

Dohady o rozchodu jednoho z nejkrásnějších párů republiky odstartovala veskrze nevinná poznámka mistra etikety Ladislava Špačka, který na akci pro média zalitoval, že nestihl Taťánu vidět ve svatebních šatech. „Tu příští (svatbu) stihneš,“ mávla Miss World 2006 laxně rukou a v tu chvíli bylo jasno.

A zatímco paparazzi nelenili a Ondřeje brzy vyfotili na romantické noční procházce s tanečnicí Zuzanou Pilnou, Taťána novinářům vzkázala, ať se na vše zeptají jeho. Máme už vlastní životy, od srpna víceméně žijeme každý po svém,” uvedl Ondřej pro pořad ShowTime a pro jistotu ještě sepsal vyjádření na sociální sítě, pod které podepsal sebe i svoji ženu.

Naše cesty se rozešly. Prožili jsme krásná léta, za která jsme vděčni jeden druhému. Konkrétní důvody našeho rozchodu si necháme pro sebe, ale chtěli bychom zdůraznit, že se naše problémy netýkají vzájemné nevraživosti nebo neochoty či neschopnosti založit rodinu. Oba doufáme, že v dalším životě najdeme své štěstí.“

Taťána sice oficiální vyjádření zkopírovala, neváhala však pod něj připsat jednu veskrze nevinnou, ale všeříkající větu: Ondřej mě požádal, aby mohl jít svou cestou životem už beze mě, a já to respektuji.” V televizním rozhovoru potom modelka prohlásila, že o rozchodu se prakticky dozvěděla až z médií. Ještě v létě s Ondřejem obnovila manželský slib, a dokonce s ním plánovala založit rodinu. Kde je tedy pravda, to zřejmě vědí pouze oni dva.

Monika Bagárová a Makhmud Muradov

Hned v první svátek vánoční své fanoušky zaskočila zpěvačka Monika Bagárová. Na Instagramu přiznala rozchod se zápasníkem Makhmudem Muradovem, který mnozí už tušili z mnoha náznaků. „Někdy Vám v životě nevyjdou věci tak, jak byste si přáli, i přesto, že jste bojovali do poslední chvíle. Myslím, že je fér Vám říct, že už nejsme rodina," píše zpěvačka. „S Machem jsme se rozešli z mnoha důvodů. Oba se ale budeme snažit, aby Rumince v životě nechyběl úsměv a radost ze života," dodává Monika s tím, že se hodlá na chvíli stáhnout z veřejného života a naplno se věnovat dceři. „Je to věc, která bolí a není jednoduché o ní mluvit. Nikdy pro mě nebylo nic víc než láska a rodina.“

Zarážející je vyjádření pro eXtra.cz, které na to konto poskytl sám Muradov. Zápasník má slušně rozjetou kariéru v Uzbekistánu, odkud se do České republiky vrací už jen zřídka. Důležité pro mě je jen to, že mám zdravou dceru, a zbytek je mi šumafuk. Každý ať si myslí, co chce. Já vím pravdu. Nikoho jsem neopustil, nenechal. Všechno se stalo, jak se stalo,“ říká Muradov a rozhořčeně dodává, že není anděl, stejně jako Monika.

Lucie Smatanová a Gabriel Villa

Miss roku 2009 se rozhodla jít s pravdou ven jen pár hodin po Bagárové. S přítelem, italským zubařem Gabrielem byla šest let. Podobně jako manželé Gregor Brzobohatí, také Lucie si s oznámením dávala na čas už od srpna, kdy k rozchodu došloNěkdy se stane, že se dva lidé rozdělí a jdou každý svou cestou. To se stalo i nám. Je mi líto po šesti letech říct, že již několik měsíců netvoříme pár. Vím, že spousta lidí nám fandila a věřila v nás i přes kulturní odlišnosti a vzdálenost. Té podpory si nesmírně vážím,“ vzkázala modelka svým fanouškům. 

Agáta Hanychová

Poněkud turbulentní období zažívá od rozvodu s Jakubem Prachařem Agáta Hanychová. V roce 2021 randila čtyři měsíce s pohledným truhlářem Adamem Raiterem, hned po rozchodu se zamilovala do podnikatele Jana Loskota, který s „večírkovou královnou“, jak se modelce dlouho přezdívalo, vydržel do července.

Jeho místo poté zaujal majitel wakeboardové firmy Jiří Heller, ale ač se zprávy o jejich rozchodu dostaly na veřejnost až v listopadu, Heller měl Agátu opustit už v říjnu. Nebo to bylo naopak a kopačky mu dala ona? Každopádně Hanychová dlouho nesmutnila, na Vánoce se na Instagramu pochlubila fotografií s novým fešákem. Držíme palce, ať tento vztah vydrží modelce co nejdéle!

Bára Poláková a Pavel Liška

Tři roky se hereckému páru podařilo držet pod pokličkou, že už spolu nežijí. S pravdou ven se rozhodli jít až letos, a to prostřednictvím společného rozhovoru pro magazín Reportér. Přiznávají v něm mimochodem, že před rozchodem i po něm navštěvovali psychoterapie, které jim pomáhají se se situací vyrovnat.

Společně vychovávají dvě dcery, pětiletou Ronju a čtyřletou Riku. Potřebovali jsme si tu citlivou dobu odžít v tichosti – taky máme děti, svoje rodiny... Ono je to v něčem jiný, když se tyhle věci dějí lidem, kteří jsou veřejně vidět... Žádný článek totiž nezmizí a jednou – brzy – i naše dcery budou umět číst. Proto jsme čím dál intenzivněji přemýšleli, jak udělat, aby bylo naráz všechno vyřčeno, tím to mediálně zhaslo a my měli před veřejností tuhle kapitolu uzavřenou," uvedl Liška.

Kazma Kazmitch a Andrea Kalousová

Moderátor a internetový mystifikátor tvořil s půvabnou miss z roku 2015 Andreou Kalousovou pár dlouhých pět let. Až to vypadalo, že „bouřlivák se špatnou pověstí“ konečně potkal spřízněnou duši, která ho dokázala zkrotit. Bohužel to nevyšlo.

Na Instagramu napsali oba svá vyjádření tak, že jejich rozchod zřejmě proběhl pokojně a se vší důstojností. Nebylo to vůbec jednoduché rozhodnutí, ale došli jsme ke společnému závěru náš vztah po 5 letech ukončit. Bude se normálně stávat, že nás spolu někde potkáte, ale to neznamená, že jsme se k sobě vrátili. Bude to znamenat pouze to, že teď životem kráčíme už jako přátelé. A já jsem moc vděčná za to, že to takhle může být,“ napsala modelka.

Vzápětí svému bývalému partnerovi vysekla poklonu: „No, víte, já vždycky byla tak trochu na průšviháře, a tak není divu, že mě sbalil ten největší. Frajírek, říkala jsem si tehdá. Přesně tak mi totiž připadal. Jenže já se sekla, protože jsem zjistila, jak skvělej kluk se za těma černejma brejlema doopravdy skrývá.“

Marek Lambora a Andrea Bezděková

Na konci listopadu oznámili rozchod také miss 2016 Andrea Bezděková a idol dívčích srdcí Marek Lambora. Důvodem měl být odlišný životní styl a s tím související nedostatek času, objevily se ale také spekulace o údajné modelčině nevěře.

„S Ájou jsme se rozhodli naši společnou cestu životem rozdělit. Ani náhodou jsme si neublížili, jen někdy zkrátka přijdete na to, že vás oba popohání vítr života na trochu jinou stranu,“ napsal Lambora tajuplně na svůj Instagram, přes který se také v minulosti seznámili.

„Rozchod by neměl být považován za veřejnou událost a to ani když jste označeni za veřejně známé osoby. Bolí to. A někdy, někdy to bolí ještě o fous víc, protože to nezůstane jen mezi vámi, ale pluje to společností, která vás s tím konfrontuje v momentě, kdy na to ještě nejste připravení,“ odhaluje pozadí rozchodu Andrea.

Radka Třeštíková a Tomáš Třeštík

Problémy ve vztahu se podle manželů objevily už v době, kdy Radka excelovala v taneční soutěži StarDance. Na jaře se fotograf rozhodl jít s pravdou ven a ze všeho se vypsal na Instagramu: „Rád bych předešel případným nedorozuměním a množícím se spekulacím – jak už si většina z vás asi stejně všimla, s Radkou už dlouhou dobu netvoříme pár. Jsme bohužel natolik rozdílní, že si další společnou partnerskou cestu životem v tuto chvíli neumíme představit. Rozcházíme se v dobrém a bez velkých emocí, zůstáváme dál přáteli a samozřejmě milujícími rodiči našich bezva dětí. Není důvod smutnit, smutné by bylo setrvávat v něčem, co nás dlouhodobě nedělá šťastnými.“ Spisovatelka jeho slova potvrzuje a trvá na tom, že s manželem přistupují k rozchodu citlivě s ohledem na své děti.

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Související články

Další články